11.11.2022

Oivan kasvu jatkuu Keski-Suomessa

Oiva isännöinti on hankkinut omistukseensa jyväskyläläisen Noste Isännöinti Oy:n. Vain muutama päivä sitten kerroimme Kuopion Isännöintikulma Oy:n siirtymisestä Oivalle. Kasvumme jatkuu vahvana ja isännöinnin uudistaminen etenee vauhdilla eri puolilla Suomea.

Noste Isännöinnin osto kasvattaa Oivan toimipisteitä Jyväskylässä. Keskisuomalaisilla on siten erinomainen tilaisuus päästä eturintamassa nauttimaan modernista isännöinnistä, jonka tavoitteena on uudistaa isännöintialaa perusteellisesti ja tarjota läpinäkyvää, mutkatonta, paikallista palvelua.

Uusimman yrityskaupan myötä Oivan liikevaihto nousee noin 26,7 miljoonaan euroon. Henkilöstön määrä on kaupan jälkeen noin 262. Noste Isännöinti on työllistänyt 37 henkeä.

Hyvä työ asiakkaiden kanssa jatkuu, mutta hartiat levenevät

Oivan tavoitteena on laajentua ottamalla mukaan alueidensa parhaita isännöintitoimistoja eri puolilla Suomea. Noste Isännöinti on tarjonnut isännöinnin palveluita Jyväskylän seudulla jo usean vuosikymmenen ajan. Asiakastyytyväisyyskyselyn palautteissa yhtiö on saanut kiitosta asioista, joita Oiva on voimakkaasti viemässä alalla eteenpäin – muun muassa läpinäkyvyydestä ja mutkattomasta paikallisesta palvelusta. Oiva pitää tiukasti kiinni aidosta paikallisuudesta ja tarkoituksena on, että Nosteen asiantuntijat jatkavat laadukasta työtään asiakkaidensa kanssa.

– Noste on hyvällä polulla isännöinnin modernisoinnissa, mutta saa nyt lisäksi tuekseen Oivan leveät hartiat. Laajan ja kattavan asiantuntijaverkostomme sekä jatkuvasti kehittyvien digitaalisten työkalujemme avulla pystymme entisestään nostamaan palvelun tasoa ja tarjoamaan sitä yhä useammalle taloyhtiölle Jyväskylän seudulla, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

– Elämän taloyhtiössä kuuluu olla osakkaalle huoletonta. Kuitenkin niin, että osakas aina tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja mihin taloyhtiön rahoja käytetään. Meille nämä asiat ovat ihan yhtä tärkeitä kuin omaisuudestaan ja sen arvon kehittymisestä huolta kantavalle osakkaalle. Siksi olemme lähellä ja läpinäkyviä.

 

 

Kaikki uutiset

Sähkömarkkinoiden poikkeuksellinen tilanne on jatkunut jo kuukausia, eikä tulevasta ole varmuutta. Uuden sähkösopimuksen solmiminen tässä tilanteessa voi kuulostaa pelottavalta tehtävältä. Kohonnut sähkön hinta näkyy taloyhtiöiden taloudessa, mutta tulevan hintakehityksen ennustaminen on vaikeaa ja sitoutumisen oikeaa aikaväliä on lähes mahdoton ennustaa. Minkälainen sähkösopimus siis kannattaisi tehdä?

Tällä hetkellä on liikkeellä vuokralla asuviin kohdistuneita huijausviestejä, joissa muistutetaan maksamattomasta maksusta.

Taloyhtiöissä valmistaudutaan kevään yhtiökokouksiin poikkeuksellisten haasteiden edessä. Kustannusten nousu, inflaatio, korkopaineet ja epävarmuus tulevasta aiheuttavat ylimääräisiä pohdintoja valmisteluja tekeville hallituksille.
Oivan asiantuntijat kirjasivat hallitusten avuksi 6 kohdan listan asioista, jotka ovat ajankohtaisia taloyhtiöiden vuoden 2023 arjessa.