9.6.2022

Eva-Stiina Lavikainen nimitetty Oiva Isännöinnin henkilöstöjohtajaksi

BBA Eva-Stiina Lavikainen on nimitetty Oiva Isännöinti Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 30.5.2022 alkaen.

BBA Eva-Stiina Lavikainen on nimitetty Oiva Isännöinti Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 30.5.2022 alkaen. Lavikainen siirtyy Oiva Isännöinnille Technopolis Holding Oyj:stä, jossa hän toimi edelliset 6,5 vuotta Head of HR roolissa vastaten koko Groupin HR-toiminnoista kuudessa eri maassa.

–   On hienoa olla yrityksessä, joka haluaa aidosti muuttaa isännöintialaa mutkattomammaksi ja läpinäkyvämmäksi. Uskon, että muutoksen kautta saamme myös kasvatettua alan tunnettuutta ja houkuteltua alalle uusia huippuosaajia, Lavikainen kertoo.

Lavikaiselle on kertynyt noin 20 vuoden kokemus monipuolisista ja kansainvälisistä HR-tehtävistä eri yrityksissä. Technopoliksen lisäksi hän on toiminut Senior HR Managerin roolissa Rovio Entertainmentilla sekä HR-konsulttina HR4 Solutions Oy:llä.

–   Edellisen työnantajani kautta pääsin tutustumaan kiinteistöihin liittyvään liiketoimintaan yhdestä näkökulmasta, joten kiinteistö- ja isännöintiala eivät ole minulle täysin vieraita, Lavikainen kuvailee.

Kaikki uutiset

Oiva isännöinti on hankkinut omistukseensa jyväskyläläisen Noste Isännöinti Oy:n. Vain muutama päivä sitten kerroimme Kuopion Isännöintikulma Oy:n siirtymisestä Oivalle. Kasvumme jatkuu vahvana ja isännöinnin uudistaminen etenee vauhdilla eri puolilla Suomea.

Oiva Isännöinti on ostanut Kuopion Isännöintikulma Oy:n ja laajentaa toimintaansa seuraavaksi Sydän-Savon alueelle. Kuopio on markkina-alueena kiinnostava, ja se nostaa Oivan toimipisteiden määrän nyt yhteentoista.

Oiva Isännöinti on ostanut porilaisen Sakipa Oy Isännöinnin ja laajentaa toimintaansa Satakunnan alueelle. Pori on kymmenes paikkakunta, josta löytyy jatkossa Oivan toimipiste.