9.6.2022

Eva-Stiina Lavikainen nimitetty Oiva Isännöinnin henkilöstöjohtajaksi

BBA Eva-Stiina Lavikainen on nimitetty Oiva Isännöinti Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 30.5.2022 alkaen.

BBA Eva-Stiina Lavikainen on nimitetty Oiva Isännöinti Oy:n henkilöstöjohtajaksi ja johtoryhmän jäseneksi 30.5.2022 alkaen. Lavikainen siirtyy Oiva Isännöinnille Technopolis Holding Oyj:stä, jossa hän toimi edelliset 6,5 vuotta Head of HR roolissa vastaten koko Groupin HR-toiminnoista kuudessa eri maassa.

–   On hienoa olla yrityksessä, joka haluaa aidosti muuttaa isännöintialaa mutkattomammaksi ja läpinäkyvämmäksi. Uskon, että muutoksen kautta saamme myös kasvatettua alan tunnettuutta ja houkuteltua alalle uusia huippuosaajia, Lavikainen kertoo.

Lavikaiselle on kertynyt noin 20 vuoden kokemus monipuolisista ja kansainvälisistä HR-tehtävistä eri yrityksissä. Technopoliksen lisäksi hän on toiminut Senior HR Managerin roolissa Rovio Entertainmentilla sekä HR-konsulttina HR4 Solutions Oy:llä.

–   Edellisen työnantajani kautta pääsin tutustumaan kiinteistöihin liittyvään liiketoimintaan yhdestä näkökulmasta, joten kiinteistö- ja isännöintiala eivät ole minulle täysin vieraita, Lavikainen kuvailee.

Kaikki uutiset

Sähkömarkkinoiden poikkeuksellinen tilanne on jatkunut jo kuukausia, eikä tulevasta ole varmuutta. Uuden sähkösopimuksen solmiminen tässä tilanteessa voi kuulostaa pelottavalta tehtävältä. Kohonnut sähkön hinta näkyy taloyhtiöiden taloudessa, mutta tulevan hintakehityksen ennustaminen on vaikeaa ja sitoutumisen oikeaa aikaväliä on lähes mahdoton ennustaa. Minkälainen sähkösopimus siis kannattaisi tehdä?

Tällä hetkellä on liikkeellä vuokralla asuviin kohdistuneita huijausviestejä, joissa muistutetaan maksamattomasta maksusta.

Taloyhtiöissä valmistaudutaan kevään yhtiökokouksiin poikkeuksellisten haasteiden edessä. Kustannusten nousu, inflaatio, korkopaineet ja epävarmuus tulevasta aiheuttavat ylimääräisiä pohdintoja valmisteluja tekeville hallituksille.
Oivan asiantuntijat kirjasivat hallitusten avuksi 6 kohdan listan asioista, jotka ovat ajankohtaisia taloyhtiöiden vuoden 2023 arjessa.