Talointra
Talointra.fi on sähköinen palvelukanava taloyhtiön asukkaille

Meistä

Oiva Isännöinti syntyi vuonna 2021 halusta tuottaa paikallisia isännöintipalveluita taloyhtiölle avoimuutta vaalien ja moderneja työkaluja hyödyntäen.

Oiva Isännöintiin yhdistyneissä yrityksissä on kokemusta taloyhtiöiden isännöinnistä jo vuodesta 1975 alkaen.

Intohimomme on luoda edellytykset oivalliselle taloyhtiöelämälle.

Tietoja Oiva Isännöinnistä

Oiva Isännöinnin juuret ovat Avara Isännöinnissä ja Provia Isännöinnissä, jotka siirtyivät yhteiseen omistukseen kesällä 2021. Samalla Oiva Isännöintiin ostettiin neljä isännöintitoimistoa eri puolilta Suomea.

50 000
Isännöityä huoneistoa
9
Toimistoa
200
Asiantuntijaa
18,8M€
Liikevaihto

Ota yhteyttä

Monet asiat voit hoitaa ketterästi verkkosivujemme kautta tai oman taloyhtiösi Talointrassa. Sieltä löydät myös oman taloyhtiösi isännöintitiiimin, joka osaa parhaiten palvella juuri sinun taloyhtiöösi liittyvissä kysymyksissä.

Paikallisesti, lähellä

Palvelemme taloyhtiöitä paikallisesti. Meille on tärkeää olla lähellä isännöimiämme taloyhtiöitä, jotta voimme aidosti tutustua taloon ja sen asukkaisiin, osakkaisiin sekä toimintaympäristöön.

Vaikka olemme lähellä, olemme myös yksi Suomen suurimmista isännöintiyhtiöistä. Koko on meille tärkeä, koska sen ansiosta pystymme kehittämään ja luomaan asiakaslähtöisiä toimintamalleja ja palveluita. Niiden avulla voimme palvella asiakkaitamme yhä ketterämmin ja mutkattomammin. Ja koska haluamme olla lähellä asiakkaitamme, kasvatamme toimistoverkostoamme koko ajan.

Ketterästi moderneilla työkaluilla

Vaikka aitoja kohtaamisia ei korvaa mikään, uskomme, että monet asiat on ketterintä hoitaa digitaalisten palveluiden avulla. Hyödynnämme taloyhtiöiden johtamisessa moderneja työkaluja.

Digitaaliset palvelut säästävät ympäristöä, vähentävät taloyhtiöiden kustannuksia ja nopeuttavat tiedonkulkua. Ne myös helpottavat asukkaiden, osakkaiden ja hallitusten elämää.

Digitaalisten palveluiden ansiosta isännöitsijämme voivat keskittyä taloyhtiöiden kehittämiseen ja yhteistyöhön hallitusten kanssa. Siksi haluamme olla edelläkävijä digitaalisten palveluiden kehittämisessä ja käyttöönotossa.

Läpinäkyvästi ja avoimesti

Yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista periaatteista on läpinäkyvyys. Se tarkoittaa sitä, että kaikki toimintamme kestää päivänvalon. Se tarkoittaa sitä, että teemme työmme rehellisesti ja avoimesti. Emme käytä taloyhtiöiden varoja vilunkipeliin. Pidämme huolta, että isännöimämme yhtiöt toimivat lakien ja asetusten mukaisesti. Suosittelemme taloyhtiöille aina juuri kyseisen taloyhtiön kannalta aidosti parasta ratkaisua.

Pidämme osakkaiden ja hallitusten kanssa hyvää huolta taloyhtiöistä ja niiden kunnosta, jotta osakkaiden omaisuuden arvo nousee. Taloyhtiöiden hallituksilla on nähtävillään kaikki sama tieto kuin isännöitsijällä.

Läpinäkyvyys kattaa myös hinnoittelumme: asiakkaaamme tietävät aina, mitä sopimus kattaa ja paljonko taloyhtiö kustakin palvelusta ja lisätyöstä maksaa.

Vastuullisuutta lisäten

Vastuullisuus on valintoja. Meilläkään ei ole taikasauvaa, jolla muuttaisimme taloyhtiöt kertaheitolla vastuullisiksi ja ekologisiksi, mutta teemme vastuullisia valintoja päätös kerrallaan, joka ikinen päivä. Samoin kodeissa ja taloyhtiöissä tehdään päivittäin monia valintoja. Useilla niistä on vaikutuksensa vastuullisuuteen, ja sen ekologisiin, sosiaalisiin ja taloudellisiin ulottuvuuksiin.

Asuminen muodostaa lähes kolmanneksen ihmisten vuotuisesta hiilijalanjäljestä, ja lämmitys aiheuttaa siitä suurimman osan. Millainen hiilijalanjälki sinun taloyhtiösi lämmitysmuodolla on? Pyrittekö aktiivisesti vähentämään veden tai energiankulutusta?

Vastuullisuuteen liittyy myös jätteiden määrän vähentäminen ja kierrätys. Oletteko te taloyhtiössäsi sitoutuneet kierrätykseen? Kierrätys säästää paitsi luontoa, myös rahaa. Monet vastuulliset valinnat vahvistavatkin luonnostaan taloyhtiösi taloutta. Taloyhtiön taloudelliseen vastuullisuuteen liittyy tietysti myös yhteisten varojen viisas käyttö, joka kestää avoimen tarkastelun.

Sosiaalinen vastuu taloyhtiössä voisi olla vaikkapa naapurisopua, huolenpitoa ja asumisviihtyisyyteen panostamista. Pidetäänkö sinun taloyhtiössäsi huolta naapureista ja asumisviihtyisyydestä?

Autamme taloyhtiötäsi toimimaan entistä vastuullisemmin.

Oivalluksia

Taloyhtiöelämä on valtavan kiinnostavaa, ja taloyhtiöiden hoitamisessa tarvitaan paljon tietoa ja osaamista. Kohtaamme työssämme jatkuvasti kiinnostavia tarinoita, uutisia ja ajankohtaista tietoa, joista uskomme olevan hyötyä myös sinulle – oletpa asukas, osakas, hallituksen jäsen tai muuten vaan taloyhtiöelämästä kiinnostunut.

Lue lisää, inspiroidu ja opi uutta, jotta voisit nauttia taloyhtiöelämästä.

Isännöitsijää etsimässä?

Tervetuloa asiakkaaksemme. Varmistetaan yhdessä, että voit nauttia oivallisesta taloyhtiöelämästä. Jos kaipaat uutta näkemystä taloyhtiösi isännöintiin, ota yhteyttä, niin keskustellaan lisää taloyhtiösi johtamisesta.

Haluatko liittyä oivaan joukkoomme?

Haluamme olla isännöintialan suunnannäyttäjä. Oivan nimi on tae alan parhaasta laadusta. Valitsemme huolellisesti sekä työntekijämme että yhteistyökumppanimme niin paikallistasolla kuin valtakunnallisesti. Tiedämme, että osaavat ja työssään viihtyvät ammattilaiset ovat oivallisen asiakaskokemuksen tae – siksi pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä. Haluamme olla toimialan paras työpaikka. Kiinnostuitko urasta meillä? LinkedIn-sivultamme löydät aina avoimet työpaikat.

Aina oivallisempaa palvelua

Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme vastaamaan aina paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Siksi olemme kiinnostuneita juuri sinun kokemuksistasi. Käytä hetki aikaasi ja anna meille palautetta. Palkitsemme hyvät kehittämisideat.