2.5.2023

OP Isännöinti Itä-Uusimaa liittyy Oivan joukkueeseen

Oiva Isännöinti on ostanut OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy:n liiketoiminnan Uudenmaan Osuuspankilta. Yhtiöllä on toimipisteet Porvoossa ja Mäntsälässä. Lisäksi se tarjoaa isännöintipalveluita Helsingin, Askolan ja Loviisan alueiden taloyhtiöille. Yrityskauppa nostaa Oivan liikevaihdon noin 35 miljoonaan. Henkilöstöä Oivalla on jo noin 350 kaikkiaan 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Uudenmaan Osuuspankki luopuu isännöintipalveluiden tarjoamisesta, ja keskittyy finanssipalveluihin Uudenmaan alueella. Noin 3,3 miljoonan euron liikevaihtoa ja erinomaista tulosta tekevä isännöintiliiketoiminta työllistää tällä hetkellä 33 henkeä.

– Upeaa, että Uudenmaan Osuuspankki näki Oivan parhaaksi vaihtoehdoksi jatkamaan niin palveluiden, henkilöstön osaamisen kuin koko isännöintialan kehittämistä Uudellamaalla. Tekemämme työ on noteerattu. Kaupan molempien osapuolten toiminnassa kulmakiviä ovat asiakasta lähellä oleva, aidosti paikallinen palvelu, hyvä asumisviihtyvyys sekä kiinteistöjen arvosta huolehtiminen. Yhdistävät arvot ja vahva tahto tulevasta edesauttoivat kaupan syntymistä, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Asiakkailta muutos ei vaadi toimenpiteitä. Palvelut jatkuvat sopimusten mukaisesti.

 

Hyvän taloyhtiöelämän pohjana luottamus

Isännöinti on vastuullista työtä, jossa luottamus on ansaittava joka päivä.

– Luottamuksen rakentamisessa toiminnan avoimuus ja yrittäjähenkinen paikallinen palvelu ovat ihan ykkösasioita. Elämän taloyhtiössä kuuluu olla huoletonta ja arjen sujuvaa. Hyvään taloyhtiöelämään kuuluu, että osakas tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja että taloyhtiön rahoja käytetään tarkoituksenmukaisesti ja vastuullisesti, Jarno Haikonen toteaa.

– Haluamme, että isännöimissämme taloyhtiössä toiminta ja asukkaiden elämä on sujuvaa ja vaivatonta. OP Isännöinti Itä-Uusimaan asiakkaista huolehtii jatkossakin tuttu paikallinen isännöitsijä, jolla on nyt lisäksi tukenaan Oivan laaja ja monialainen huippuosaajien tiimi sekä jatkuvasti kehittyvät modernit digitaaliset työkalut, Jarno Haikonen toteaa.

Kaikki uutiset

Oiva Isännöinti on hankkinut omistukseensa Fincap Kiinteistövarainhoito Oy:n, joka vastaa Fincap Oy:n isännöintiliiketoiminnasta. Yhtiö on merkittävä toimija Seinäjoen talousalueella. Lisäksi sillä on toimintaa muun muassa pääkaupunkiseudulla, jossa Oivalla on jo ennestään vahva asema.

Isännöintiala on taas julkisuuden valokeilassa, eikä tälläkään kertaa positiivisessa sävyssä. Helsingin Sanomat julkaisi viikonloppuna kärkevähkön artikkelin isännöinnissä tapahtuneista väärinkäytöksistä.
Isännöinnissä toimitaan tärkeiden asioiden parissa. Suomalaisten kodit ja kansalaisten merkittävä varallisuus on annettu isännöinnin vastuulle. Tämän vuoksi alan ongelmat pitää nostaa esiin.

Oiva Isännöinti on ostanut OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy:n liiketoiminnan Uudenmaan Osuuspankilta. Yhtiöllä on toimipisteet Porvoossa ja Mäntsälässä. Lisäksi se tarjoaa isännöintipalveluita Helsingin, Askolan ja Loviisan alueiden taloyhtiöille.

Yrityskauppa nostaa Oivan liikevaihdon noin 35 miljoonaan. Henkilöstöä Oivalla on jo noin 350 kaikkiaan 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.