Palvelumme taloyhtiöllesi

Meidän mielestämme elämän taloyhtiössä kuuluu sujua onnellisesti ja leppoisasti. Tehtävämme on hoitaa työmme niin, että saat nauttia taloyhtiöelämän parhaista puolista.

Osaava tiimimme varmistaa, että arkesi sujuu jouhevasti. Isännöitsijämme tukevat taloyhtiönne hallitusta taloyhtiösi kehittämisessä. Autamme varmistamaan, että taloyhtiösi toimii ekologisesti, taloudellisesti ja lakien mukaan.

Autamme suunnittelemaan tulevia korjaus- ja kunnossapitotoimia pitkällä tähtäimellä. Varmistamme, että taloyhtiösi sopimukset ovat ajan tasalla ja sovitut hinnat kilpailukykyisiä.

Isännöinti

Meillä taloyhtiötäsi palvelevat isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaiset yhdessä. Lisäksi tarjoamme sujuvaa asiointia ja tiedonkulkua tukevia digipalveluja. Kutistamme riskejä, kasvatamme arvoa.

Palvelukokonaisuus suunnitellaan aina taloyhtiönne tarpeisiin sopivaksi ja hinnoitellaan selkeästi. Varmistetaan yhdessä, että voit nauttia hyvästä elämästä taloyhtiössäsi.

Toiminnassamme noudatamme hyvää isännöintitapaa sekä Isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja (ISE 2007).

Isännöintitiimin tehtävät

Paras jälki syntyy tiimityönä. Siksi taloyhtiönne asioita ja hallintoa hoitaa meillä aina asiantunteva ja tehokas tiimi.

Isännöitsijän tehtävänä on toimia taloyhtiösi toimitusjohtajana, joka hoitaa yhtiötä hallituksen määrittämällä tavalla.

Asiakasneuvojat ja kiinteistösihteeri auttavat juoksevien asioiden hoitamisessa, kun taas isännöitsijät keskittyvät taloyhtiön johtamiseen yhdessä hallituksen kanssa.

Taloyhtiöllesi nimetty tiimi on pysyvä, joten sinua palvelee joka kerta tuttu yhteyshenkilö. Koska me tiimiläiset olemme aidosti perillä tilanteestasi, pystymme auttamaan lyhyelläkin varoitusajalla – parhaimmillaan jopa ennakoivasti. Taloyhtiön hallinto hoituu tehokkaasti ja tieto kulkee.

Taloyhtiöllesi nimetyn tiimin löydät asukassivuilta.

Asiakaspalvelu

Meillä on aina aikaa sinulle. Me olemme digissä, lähellä ja läpinäkyviä.

Isännöitsijästä, kirjanpitäjästä, kiinteistösihteeristä ja tarvittaessa muista osaajista koostuva tiimi toimii paikallisesti, joten tunnemme alueesi arjen. Ja voit tarvittaessa piipahtaa helposti myös toimistollamme, niin tullaan tutuiksi.

Tavoitat meidät nopeasti digitaalisten palveluidemme kautta, puhelimella tai sähköpostilla.

Digipalvelut

Digitaaliset palvelut helpottavat taloyhtiösi asukkaiden arkea. Ne myös lisäävät avoimuutta ja läpinäkyvyyttä taloyhtiön asioihin. Taloyhtiösi tarpeisiin räätälöitävän palvelupaketin avulla sujuva tiedonkulku ja asioiden hoito, sekä ajantasaiset tiedot ja dokumentit taloyhtiöstä ovat saatavillanne nopeasti ja kätevästi.

Verkkosivuillamme voit hoitaa monia asioita silloin kun sinulle sopii: muutto- ja remontti- ilmoituksia, avaintilauksia, asiakirjatilauksia ja huoltoilmoituksia.

Kaikkiin sopimuksiimme kuuluu laaja asukaspalvelusivusto. Asukasportaali helpottaa asukasviestintää, ja sieltä löydät kokouspöytäkirjat ja tiedotteet sekä erilaisia asumisen ohjeita.

Hallituksen jäsenenä sinun on helppo seurata taloyhtiön asioita digitaalisia palveluitamme hyödyntäen. Saat käyttöösi toiminnanohjausjärjestelmän ja reaaliaikaisen näkymän taloushallintoon.

Hyvä hallinto

Taloyhtiön hallinnon hoitaminen on perusta taloyhtiön asioiden tehokkaalle toiminnalle. Voit jättää asia- ja pöytäkirjojen pyörittelyn meille ja vapauttaa aikaasi muulle elämälle. Isännöintitiimisi varmistaa, että asiakirjat ovat oikein tehdyt ja ne ovat aina helposti löydettävissä asukassivuilta.

Tunnemme hyvin taloyhtiöiden toimintaa ohjaavan lainsäädännön ja pidämme huolta, että taloyhtiösi toimii lakien ja asetusten mukaan.

Yhteistyökumppaneinamme on lakitoimistoja, joiden osaamista hyödynnämme tarvittaessa taloyhtiösi asioissa.

Kokonaisvaltainen talouden hoitaminen

Rehellisyys ja avoimuus ovat meille tärkeitä arvoja taloyhtiösi hoitamisessa. Käytämme taloyhtiösi varoja vastuullisesti ja avoimesti viestien, yhdessä asetettujen tavoitteiden ja raamien mukaisesti. Taloyhtiön hallituksen jäsenenä sinulla on katseluoikeus oman taloyhtiösi reaaliaikaiseen taloushallintoon.

Suosittelemme aina taloyhtiöllesi aidosti parasta ratkaisua. Pidämme yhdessä hyvää huolta taloyhtiöstäsi ja sen kunnosta, jotta omaisuutesi arvo nousee.

Sujuva viestintä

Viestinnällä voidaan vaikuttaa merkittävästi asumisviihtyvyyteen ja asioiden hoitamisen sujuvuuteen.

Onnistuessaan viestintä lisää avoimuutta, luottamusta ja turvallisuutta taloyhtiössä. Viestinnän avulla luodaan myös mahdollisuuksia osallistua taloyhtiön päätöksentekoon ja lisätään ymmärrystä taloyhtiön asioiden hoitamisesta.

Viestinnän järjestäminen on hallituksen vastuulla, ja meiltä löytyy työkaluja ja apua käytännön viestinnän hoitamiseen.

Pyrimme siirtämään viestintää digitaalisiin kanaviin paperinkulutuksen vähentämiseksi ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Tekninen isännöinti

Taloyhtiön elinkaaren aikana tulee vastaan useita tilanteita, joissa tarvitaan teknistä osaamista.

Teknisen osaamisen avulla ennakoimme korjaukset, toteutamme korjaushankkeet varmasti ja säästämme niin rahaa kuin ympäristöä.

Tekninen isännöinti ja kiinteistön elinkaaren hallinta ovat tärkeä osa toimintaamme ja ydinosaamistamme. Huolehdimme, että taloyhtiöllesi ei kerry korjausvelkaa, ja hoidamme yhtiötä niin, että sen arvo kasvaa.

Ekologisuus ja säästöt

Kodeissa ja taloyhtiöissä tehdään päivittäin monia valintoja. Useilla niistä on vaikutuksensa vastuullisuuteen, ja sen ekologisiin, sosiaalisiin ja taloudellisiin ulottuvuuksiin.

Säännölliset kilpailutukset, energiaseuranta ja -tehokkuuden parantaminen sekä jätteiden määrän vähentäminen ja parempi kierrättäminen tarjoavat keinoja säästää taloyhtiösi rahoja ja pienentää hiilijalanjälkeä.

Asiantuntemus ja osaaminen

Meiltä löydät kiinteistöalan parhaat isännöitsijät, kirjanpitäjät, sihteerit sekä asiakaspalvelijat. Haluamme olla alan paras työpaikka. Siihen kuuluu myös se, että tarjoamme jatkuvasti mahdollisuuksia osaamisen kehittämiseen ja uuden oppimiseen.

Saammeko tarjota isännöintiä taloyhtiöllesi?

Kiinnostuitko palveluistamme? Jos kaipaat uutta näkemystä taloyhtiösi isännöintiin, ota yhteyttä, niin kerromme lisää oivallisista isännöintipalveluistamme.