Etusivu » Suurasiakkaat ota yhteyttä

Olehan yhteydessä

Jos etsitte asiantuntevaa kumppania kiinteistönne hoitamiseen, ota yhteyttä. Palvelemme valtakunnallisesti. Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan juuri teille sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteystiedot

+358 40 8417320

tomi.taanila@oi.fi

+358 40 7585515

timo.salminen@oi.fi

Hyvä taloyhtiöelämä täältä tullaan!

Onni lähtee kotoa ja on kaikkien etu, että pidämme niin taloyhtiöistä kuin kiinteistöistäkin hyvää huolta. Meillä on paloa tehdä suomalaisesta taloyhtiöelämästä parempaa ja viedä koko alaa eteen päin.

Oivan tarina

Kyllä se on vaan kaikkien etu, että pidämme taloyhtiöelämästä huolta. Hyvän isännöinnin merkitys kun ulottuu lattiasta kattoon, asujien eloon ja ihan koko yhteiskuntaan.

Meillä isännöinnin konkarit ja uuden polven tekijät huolehtivat, että tässä maassa asuminen luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Seisomme taloyhtiöiden päättäjien rinnalla uskaltaen sekä haastaa että kuunnella. Meillä on paloa pistää taloyhtiön asiat kuntoon viihtyvyyden, taloudellisuuden ja vastuullisuuden nimissä.

Näissä hommissa on hyvä pitää silmät, korvat ja uudet ovet alituiseen auki. Avoimuus pätee erityisesti asiakkaidemme suuntaan. Toimimme rehdisti ja näkyvästi.

Palvelemme aina paikallisesti ja vahvistusta isännöitsijämme saavat Oivan monitaitavista taustajoukoista. Hyväksi todettuja taikasanojamme ovat välitön palvelu, elämää helpottavat digiapurit sekä terve työyhteisö.

Ihanteellinen taloyhtiöelämä syntyy yhteistuumin. Meillä on kosolti näkemystä, taloyhtiöillä taas tietoa ja toiveita. Yhdistetään voimamme, niin saamme sekä asujat että kiinteistöt voimaan hyvin.

Nimittäin onni lähtee kotoa ja kantaa pitkälle.