Etusivu » Palvelut

Saisiko olla sujuvaa taloyhtiöelämää?

Taloyhtiössä elämisen kuuluu sujua leppoisasti ja konstailemattomasti. Oiva hoitaa taloyhtiösi isännöinnin niin, että saat nauttia taloyhtiöelämän parhaista puolista!

Ennakoivaa isännöintiä

Tehtävämme on pitää huolta, että tässä maassa asuminen luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Meillä on paloa pistää taloyhtiöiden asiat ja koko ala kuntoon. 

Osaava tiimimme varmistaa, että arkesi taloyhtiössä sujuu jouhevasti ja läpinäkyvästi. Isännöitsijämme tukevat taloyhtiönne hallitusta taloyhtiösi kehittämisessä. Autamme varmistamaan, että taloyhtiösi toimii ekologisesti, taloudellisesti ja lakien mukaan. Autamme suunnittelemaan tulevia korjaus- ja kunnossapitotoimia pitkällä tähtäimellä. Varmistamme, että taloyhtiösi sopimukset ovat ajan tasalla ja sovitut hinnat kilpailukykyisiä.

Miksi Oiva Isännöinti?

Haluamme olla parantamassa teidänkin taloyhtiöelämää. Näillä rakennuspalikoilla saamme taloyhtiöelämän luistamaan ja kiinteistön arvon kukoistamaan.

  • Emme myy vain isännöintiä, vaan asiakkuuden kokonaisvaltaista hallintaa. Asiakas olet sinä ja koko taloyhtiö!
  • Hinnoittelemme kaiken selkeästi ja läpinäkyvästi. Kilpailutamme myös yhteistyökumppanit rehdisti ja reilusti.
  • Panostamme taloyhtiön omiin sähköisiin asiointikanaviin.
  • Taloyhtiön oma ammattilaisten tiimi huolehtii kokonaisuudesta.
  • Taloyhtiön oma isännöitsijä työskentelee tiiviisti hallituksen kanssa.
  • Palvelutiimimme auttaa asumisen asioinnissa ja on hyvin tavoitettavissa.
  • Tekniset isännöitsijämme vastaavat kiinteistön arvon säilyttämisestä sekä sen kasvattamisesta. Johdamme urakat selkeästi ilman osinkoja.
  • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja ammattitaitoon.

Hallinto on isännöitsijän ja hallituksen yhteispeliä

Asiat hoituvat taloyhtiössä jouhevasti, kun isännöitsijä, hallitus ja muut ammattilaiset puhaltavat yhteen hiileen. Hallituksen jäsenenä voit jättää asia- ja pöytäkirjojen pyörittelyn meille ja vapauttaa aikaasi muulle elämälle.

Oivan isännöintitiimi varmistaa, että asiakirjat ovat kunnossa ja helposti löydettävissä asukassivuilta.

Tunnemme hyvin lainsäädännön ja pidämme huolen, että taloyhtiö toimii lakien ja asetusten mukaan. Meillä on yhteistyökumppaneina lakitoimistoja, jotka otamme tarvittaessa avuksi taloyhtiösi asioihin.

Kiinteistön arvon kasvattaminen

Taloyhtiön elinkaaren aikana tulee vastaan useita tilanteita, joissa tarvitaan teknistä osaamista.

Teknisen osaamisen avulla ennakoimme korjaukset, toteutamme korjaushankkeet varmasti ja säästämme niin rahaa kuin ympäristöä.

Tekninen isännöinti ja kiinteistön elinkaaren hallinta ovat tärkeä osa toimintaamme ja ydinosaamistamme. Huolehdimme, että taloyhtiöllesi ei kerry korjausvelkaa, ja hoidamme yhtiötä niin, että sen arvo kasvaa.

Talouden hoito ja riskien minimointi

Rehtiys ja avoin viestiminen maan perivät myös taloyhtiön hoitamisessa. Käytämme taloyhtiösi varoja vastuullisesti, yhdessä sovittujen raamien mukaisesti. Taloyhtiön hallituksen jäsenenä sinulla on katseluoikeus oman taloyhtiösi reaaliaikaiseen taloushallintoon.

Uskallamme sekä kuunnella että haastaa. Meillä on aina mielessä taloyhtiönne etu, ja annammekin omat suosituksemme aidosti sen pohjalta. Pidetään yhdessä hyvää huolta taloyhtiöstäsi ja sen kunnosta, jotta omaisuutesi arvo nousee!

Läpinäkyvyys koskee myös kaikkia laskuttamiamme palveluita.

Asiakaspalvelu ja viestintä

Viestinnällä voidaan vaikuttaa merkittävästi asumisviihtyvyyteen ja asioiden hoitamisen sujuvuuteen.

Onnistuessaan viestintä lisää avoimuutta, luottamusta ja turvallisuutta taloyhtiössä. Viestinnän avulla luodaan myös mahdollisuuksia osallistua taloyhtiön päätöksentekoon ja lisätään ymmärrystä taloyhtiön asioiden hoitamisesta.

Viestinnän järjestäminen on hallituksen vastuulla, ja meiltä löytyy työkaluja ja apua käytännön viestinnän hoitamiseen.

Pyrimme siirtämään viestintää digitaalisiin kanaviin paperinkulutuksen vähentämiseksi ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Veloitukset ovat kohtuulliset ja erillisveloitukset pysyvät erittäin hyvin kurissa. Näin luottamuskin säilyy koko yhteistyössä eikä kilpailutukselle ole mitään tarvetta. Aina halvin ei ole se ratkaisu, mitä etsitään! Suosittelen vahvasti Oiva Isännöintiä.

Sami Nieminen – Hallituksen puheenjohtaja As Oy Lentotikka

Tulitko valituksi taloyhtiösi hallitukseen? Hienoa, onnittelut!

Tehtäväsi taloyhtiön hallituksessa tarjoaa sinulle upean tilaisuuden rakentaa oivallisen sujuvaa ja mutkatonta taloyhtiöelämää juuri teidän yhtiöllenne. Pääset vaikuttamaan oman taloyhtiösi asioihin ja osallistumaan niin pienten kuin isompien päätösten valmisteluun ja toteutukseen kaikkien osakkaiden edustajana.

Sinulla on nyt suora mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten merkittävästä omaisuuserästäsi pidetään huolta ja miten sen arvoa jopa kasvatetaan. Pääset myös rakentamaan asumisviihtyvyyttä ja hyvän taloyhtiöelämän peruspilareita.

Nappaa nyt talteen vinkkimme uuteen hallitustehtävääsi!

Olemme apunasi taloyhtiöelämässä

Asioi helposti verkossa tai ota yhteys asiakaspalveluun

Taloyhtiön digiapurit

Hoida arjen asioita, ilmoita muutoksista, tutki vastuunjakoa ja osta asiakirjoja kätevästi digiapureillamme. Taloyhtiösi tiedot ja talouden seurannan löydät asukassivuilta.

Oiva Isännöinnin asiakaspalvelu apunasi

Tavoitat meidät yhteydenottolomakkeella tai puhelimella. Ollaan yhteyksissä!

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Talokysely Oiva Isännöinti

Työkalu parempaan asukaskokemukseen: Oiva Isännöinnin Talokysely

Kun tiedetään, mitkä ovat taloyhtiön toiminnan keskeiset kehityskohteet, voi hallitus käyttää ajalliset ja taloudelliset resurssinsa vaikuttavammin ja tehokkaammin. Oiva Isännöinnin Talokysely vastaa tähän tarpeeseen ja se toteutetaan tänä vuonna kaikissa asiakasyhtiöissämme. Kaiken muun lisäksi kyselystä saatava palaute mahdollistaa erinomaisen tietopohjan myös isännöitsijän kanssa tehtävälle yhteistyölle. Tutkittu tieto auttaa tekemään asukkaiden arjesta sujuvampaa, viihtyisämpää ja turvallisempaa […]

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]