Etusivu » Palvelut

Saisiko olla sujuvaa taloyhtiöelämää?

Taloyhtiössä elämisen kuuluu sujua leppoisasti ja konstailemattomasti. Oiva hoitaa taloyhtiösi isännöinnin niin, että saat nauttia taloyhtiöelämän parhaista puolista!

Tulevaisuuden isännöintiä

Tehtävämme on pitää huolta, että tässä maassa asuminen luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Meillä on paloa pistää taloyhtiöiden asiat ja koko ala kuntoon. 

Osaava tiimimme varmistaa, että arkesi taloyhtiössä sujuu jouhevasti ja läpinäkyvästi. Isännöitsijämme tukevat taloyhtiönne hallitusta taloyhtiösi kehittämisessä. Autamme varmistamaan, että taloyhtiösi toimii ekologisesti, taloudellisesti ja lakien mukaan. Autamme suunnittelemaan tulevia korjaus- ja kunnossapitotoimia pitkällä tähtäimellä. Varmistamme, että taloyhtiösi sopimukset ovat ajan tasalla ja sovitut hinnat kilpailukykyisiä.

Miksi Oiva Isännöinti?

Haluamme olla parantamassa teidänkin taloyhtiöelämää. Näillä rakennuspalikoilla saamme taloyhtiöelämän luistamaan ja kiinteistön arvon kukoistamaan.

  • Hinnoittelemme kaiken selkeästi ja läpinäkyvästi.
  • Annamme näkemystä, mutta osaamme myös kuunnella.
  • Panostamme taloyhtiön omiin sähköisiin asiointikanaviin.
  • Taloyhtiön oma ammattilaisten tiimi huolehtii kokonaisuudesta.
  • Oiva Aspa ja Oiva Tekniikka ovat taloyhtiöelämäsi tukena
  • Taloyhtiön oma isännöitsijä työskentelee tiiviisti hallituksen kanssa.
  • Kilpailutamme yhteistyökumppanit rehdisti ja reilusti.
  • Johdamme urakat selkeästi ilman osinkoja.
  • Panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja ammattitaitoon.

Hallinto on isännöitsijän ja hallituksen yhteispeliä

Asiat hoituvat taloyhtiössä jouhevasti, kun isännöitsijä, hallitus ja muut ammattilaiset puhaltavat yhteen hiileen. Hallituksen jäsenenä voit jättää asia- ja pöytäkirjojen pyörittelyn meille ja vapauttaa aikaasi muulle elämälle.

Oivan isännöintitiimi varmistaa, että asiakirjat ovat kunnossa ja helposti löydettävissä asukassivuilta.

Tunnemme hyvin lainsäädännön ja pidämme huolen, että taloyhtiö toimii lakien ja asetusten mukaan. Meillä on yhteistyökumppaneina lakitoimistoja, jotka otamme tarvittaessa avuksi taloyhtiösi asioihin.

Kiinteistön arvon kasvattaminen

Taloyhtiön elinkaaren aikana tulee vastaan useita tilanteita, joissa tarvitaan teknistä osaamista.

Teknisen osaamisen avulla ennakoimme korjaukset, toteutamme korjaushankkeet varmasti ja säästämme niin rahaa kuin ympäristöä.

Tekninen isännöinti ja kiinteistön elinkaaren hallinta ovat tärkeä osa toimintaamme ja ydinosaamistamme. Huolehdimme, että taloyhtiöllesi ei kerry korjausvelkaa, ja hoidamme yhtiötä niin, että sen arvo kasvaa.

Talouden hoito ja riskien minimointi

Rehtiys ja avoin viestiminen maan perivät myös taloyhtiön hoitamisessa. Käytämme taloyhtiösi varoja vastuullisesti, yhdessä sovittujen raamien mukaisesti. Taloyhtiön hallituksen jäsenenä sinulla on katseluoikeus oman taloyhtiösi reaaliaikaiseen taloushallintoon.

Uskallamme sekä kuunnella että haastaa. Meillä on aina mielessä taloyhtiönne etu, ja annammekin omat suosituksemme aidosti sen pohjalta. Pidetään yhdessä hyvää huolta taloyhtiöstäsi ja sen kunnosta, jotta omaisuutesi arvo nousee!

Läpinäkyvyys koskee myös kaikkia laskuttamiamme palveluita.

Asiakaspalvelu ja viestintä

Viestinnällä voidaan vaikuttaa merkittävästi asumisviihtyvyyteen ja asioiden hoitamisen sujuvuuteen.

Onnistuessaan viestintä lisää avoimuutta, luottamusta ja turvallisuutta taloyhtiössä. Viestinnän avulla luodaan myös mahdollisuuksia osallistua taloyhtiön päätöksentekoon ja lisätään ymmärrystä taloyhtiön asioiden hoitamisesta.

Viestinnän järjestäminen on hallituksen vastuulla, ja meiltä löytyy työkaluja ja apua käytännön viestinnän hoitamiseen.

Pyrimme siirtämään viestintää digitaalisiin kanaviin paperinkulutuksen vähentämiseksi ja hiilijalanjäljen pienentämiseksi.

Veloitukset ovat kohtuulliset ja erillisveloitukset pysyvät erittäin hyvin kurissa. Näin luottamuskin säilyy koko yhteistyössä eikä kilpailutukselle ole mitään tarvetta. Aina halvin ei ole se ratkaisu, mitä etsitään! Suosittelen vahvasti Oiva Isännöintiä.

Sami Nieminen – Hallituksen puheenjohtaja As Oy Lentotikka

Tulitko valituksi taloyhtiösi hallitukseen? Hienoa, onnittelut!

Tehtäväsi taloyhtiön hallituksessa tarjoaa sinulle upean tilaisuuden rakentaa oivallisen sujuvaa ja mutkatonta taloyhtiöelämää juuri teidän yhtiöllenne. Pääset vaikuttamaan oman taloyhtiösi asioihin ja osallistumaan niin pienten kuin isompien päätösten valmisteluun ja toteutukseen kaikkien osakkaiden edustajana.

Sinulla on nyt suora mahdollisuus vaikuttaa siihen, miten merkittävästä omaisuuserästäsi pidetään huolta ja miten sen arvoa jopa kasvatetaan. Pääset myös rakentamaan asumisviihtyvyyttä ja hyvän taloyhtiöelämän peruspilareita.

Nappaa nyt talteen vinkkimme uuteen hallitustehtävääsi!

Olemme apunasi taloyhtiöelämässä

Asioi helposti digissä tai Oiva Aspan avulla!

Taloyhtiön digiapurit

Voit hoitaa arkesi asioita, ilmoittaa muutoksista ja ostaa asiakirjoja kätevästi digiapureillamme. Taloyhtiösi tiedot ja talouden seurannan taas löydät reaaliaikaisesti asukassivuilta.

Oiva Aspa apunasi

Aina on oiva syy olla meihin yhteydessä. Meidät tavoitat yhteydenottolomakkeella tai puhelimella. Ollaan yhteyksissä!

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Nyt on toimittava nopeasti – ARA:n tuet supistumassa merkittävästi 

Energiahankkeisiin valtion tukea haluavien taloyhtiöiden on nyt syytä olla ripeitä. Hallituksen ajamista säästötoimenpiteistä johtuen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tukimuotoja ollaan karsimassa merkittävästi. Esimerkiksi energia- ja kaukolämpöavustuksia ei enää ensi vuonna myönnetä. Sama koskee sähköautojen latauspaikka-avustuksia, joita on tälle vuodelle haettu jo enemmän kuin määrärahoja on käytettävissä.

Hissi- ja esteettömyysavustuksia, iäkkäiden ja vammaisten asuntojen korjausavustuksia sekä kuntotutkimuksen ja perusparannuksen suunnitteluavustuksia myönnetään jatkossakin, mutta ensi vuoden talousarvioon varattu summa on vain 9,5 miljoonaa euroa.

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivassa

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Isännöitsijän vaihdon ei pidä rasittaa hallitusta

Isännöitsijän valinta on taloyhtiön hallituksen tärkein yksittäinen tehtävä. Hyvä isännöinti pitää huolen, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Huonoa isännöintiä ei tarvitse sietää, vaan kannattaa etsiä uusi kumppani.