Ota yhteyttä

Aina on oiva syy olla meihin yhteydessä. Meidät tavoitat monella tavalla – puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Ollaan yhteydessä!

Paikallisesti, lähellä

Palvelemme taloyhtiöitä paikallisesti. Meille on tärkeää olla lähellä isännöimiämme taloyhtiöitä, jotta voimme aidosti tutustua taloon ja asukkaisiin, osakkaisiin sekä toimintaympäristöön.

Vaikka olemme lähellä, olemme myös yksi Suomen suurimmista isännöintiyhtiöistä. Koko on meille tärkeä, koska sen ansiosta pystymme kehittämään ja luomaan asiakaslähtöisiä toimintamalleja ja palveluita. Niiden avulla voimme palvella asiakkaitamme yhä ketterämmin ja mutkattomammin. Ja koska haluamme olla lähellä asiakkaitamme, kasvatamme alati toimistoverkostoamme.

Oman taloyhtiösi tiedot

Taloyhtiösi tärkeimmät tiedot löydät asukassivuilta. Se on asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille suunniteltu verkkopalvelu.

Sivusto on myös viestikanava ja tietopankki, josta löydät tiedotteet, toimintaohjeet ja muut asiakirjat. Sivusto toimii selaimessa, joten siihen voi kirjautua kaikista päätelaitteista ilman erillistä sovellusta.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kun etsit asiantuntevaa kumppania kiinteistönne hoitamiseen, pyydä tarjous. Otamme yhteyttä ja kerromme, miten hoidamme taloyhtiötäsi.

Haluatko liittyä oivaan joukkoomme?

Haluamme olla isännöintialan suunnannäyttäjä. Oivan nimi on tae alan parhaasta laadusta. Valitsemme huolellisesti sekä työntekijämme että yhteistyökumppanimme niin paikallistasolla kuin valtakunnallisesti.

Tiedämme, että osaavat ja työssään viihtyvät ammattilaiset ovat oivallisen asiakaskokemuksen tae – siksi pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Haluamme olla toimialan paras työpaikka. Kiinnostuitko urasta meillä?

Aina oivallisempaa palvelua?

Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme vastaamaan aina paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Siksi olemme kiinnostuneita juuri sinun kokemuksistasi. Käytä hetki aikaasi ja anna meille palautetta. Palkitsemme hyvät kehittämisideat.

Johto
Jarno Haikonen
Toimitusjohtaja
Mikko Niskanen
Liiketoimintajohtaja, aluepäällikkö
Jussi Taanila
M&A johtaja
Jarno Karhinen
Talousjohtaja

Hyvän isännöinnin pelisääntöjä määrittävät isännöinnin uudet eettiset ohjeet tulevat voimaan 1.2.2023. Muutoksilla tavoitellaan yhä avoimempaa ja vastuullisempaa isännöintiä.

Isännöintiala on taas julkisuuden valokeilassa markkinaoikeuden annettua tänään päätöksensä ns. isännöinnin kartellitutkimuksesta. Tutkinta ei koskenut Oivaa eikä Oivaan liittyneitä yrityksiä. Vaikka tutkinnassa on ollut vain muutama isännöintiyritys sekä Isännöintiliitto, koko ala saa osansa seuraamuksista.

Isännöinnin uudistaminen etenee vauhdilla. Oiva isännöinti on hankkinut omistukseensa mikkeliläisen Arvokaksikko Oy:n, joka toimii Etelä-Savon maakuntakeskuksessa nimellä Mikkelin Kiinteistöpysäkki.
Kaupan myötä Oivan liikevaihto nousee 28 miljoonaan euroon, eli se on kolminkertaistunut reilussa vuodessa. Henkilöstön määrä on kasvanut noin 90:stä noin 280:een, eli Oiva on myös merkittävä työllistäjä isännöintialalla.

Yleinen yhteyslomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Asukassivut

Monet asiat voit hoitaa ketterästi verkkosivujemme kautta tai oman taloyhtiösi sivuilla Asukassivuilla. Sieltä löydät myös oman taloyhtiösi isännöintitiiimin, joka osaa parhaiten palvella juuri sinun taloyhtiöösi liittyvissä kysymyksissä.