Etusivu » Ota yhteyttä

Olehan yhteydessä

Aina on oiva syy olla meihin yhteydessä. Meidät tavoitat monella tavalla – puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Ollaan yhteydessä!

Toiveena hyvä taloyhtiöelämä? Aspamme auttaa.

Oiva Aspa

Soittele meille

Oikean puhelinnumeron löydät oman toimistosi sivulta.

Palvelutiimimme palvelee paikallisten aukioloaikojen mukaan.

Oletko KAS kotien, Avain Asuntojen tai Avaran asiakas?

Jos olet KAS kotien, Avain Asuntojen tai Avaran vuokra-asuntojen asukas, klikkailehan vierestä oikeaan osoitteeseen.

Usein kysytyt kysymykset

Useimmat taloyhtiöelämän asioinnit voit hoitaa kätevästi digiapuriemme avulla. Voit myös olla yhteydessä Oiva Aspaan ja kysyä neuvoa. Asiakaspalvelijamme ohjaavat sinut suoraan oikean henkilön puheille.

Ota yhteyttä huoltoyhtiöön tehdäksesi vikailmoituksen. Huoltoyhtiön yhteystiedot löydät asukassivuilta ja taloyhtiösi ilmoitustaululta.

Laadi asiasta häiriöilmoitus kirjallisesti isännöitsijälle. Ilmoitukseen olisi hyvä myös kirjata häiriön päivämäärä ja aika. Mikäli häiriöt ovat toistuvia, kannattaa asiasta pitää häiriöpäiväkirjaa ja toimittaa se taloyhtiön isännöitsijälle.

Hallituksen kokouspöytäkirjat ja taloyhtiön sopimukset on koottu taloyhtiösi asukassivustolle: Asukassivut.

Saisimmeko tarjota sujuvaa taloyhtiöelämää?

Digiapurit, Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.

Saisiko olla sujuvaa taloyhtiöelämää?

Digiapurit, Oiva Palvelutiimi, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.

Arki taloyhtiössä ja hallituksen työskentelyssä ei aina ole pelkkää hattaraa ja irtokarkkia. Mutta ei hätää, me autamme! Mikäli siis teidänkin taloyhtiö kaipaa oivallista isännöintiä ja suvujaa taloyhtiöelämää, pyydä tarjous.

Kerro Oivalle

Anna ihmeessä risuja, ruusuja tai muuta palautetta!