Ota yhteyttä

Aina on oiva syy olla meihin yhteydessä. Meidät tavoitat monella tavalla – puhelimitse, sähköpostitse tai yhteydenottolomakkeella. Ollaan yhteydessä!

Paikallisesti, lähellä

Palvelemme taloyhtiöitä paikallisesti. Meille on tärkeää olla lähellä isännöimiämme taloyhtiöitä, jotta voimme aidosti tutustua taloon ja asukkaisiin, osakkaisiin sekä toimintaympäristöön.

Vaikka olemme lähellä, olemme myös yksi Suomen suurimmista isännöintiyhtiöistä. Koko on meille tärkeä, koska sen ansiosta pystymme kehittämään ja luomaan asiakaslähtöisiä toimintamalleja ja palveluita. Niiden avulla voimme palvella asiakkaitamme yhä ketterämmin ja mutkattomammin. Ja koska haluamme olla lähellä asiakkaitamme, kasvatamme alati toimistoverkostoamme.

Oman taloyhtiösi tiedot

Taloyhtiösi tärkeimmät tiedot löydät asukassivuilta. Se on asukkaille, osakkaille ja hallituksen jäsenille suunniteltu verkkopalvelu.

Sivusto on myös viestikanava ja tietopankki, josta löydät tiedotteet, toimintaohjeet ja muut asiakirjat. Sivusto toimii selaimessa, joten siihen voi kirjautua kaikista päätelaitteista ilman erillistä sovellusta.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kun etsit asiantuntevaa kumppania kiinteistönne hoitamiseen, pyydä tarjous. Otamme yhteyttä ja kerromme, miten hoidamme taloyhtiötäsi.

Haluatko liittyä oivaan joukkoomme?

Haluamme olla isännöintialan suunnannäyttäjä. Oivan nimi on tae alan parhaasta laadusta. Valitsemme huolellisesti sekä työntekijämme että yhteistyökumppanimme niin paikallistasolla kuin valtakunnallisesti.

Tiedämme, että osaavat ja työssään viihtyvät ammattilaiset ovat oivallisen asiakaskokemuksen tae – siksi pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Haluamme olla toimialan paras työpaikka. Kiinnostuitko urasta meillä?

Aina oivallisempaa palvelua?

Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme vastaamaan aina paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Siksi olemme kiinnostuneita juuri sinun kokemuksistasi. Käytä hetki aikaasi ja anna meille palautetta. Palkitsemme hyvät kehittämisideat.

Johto
Jarno Haikonen
Toimitusjohtaja
Mikko Niskanen
Liiketoimintajohtaja, aluepäällikkö
Jussi Taanila
M&A johtaja
Jarno Karhinen
Talousjohtaja

Oiva isännöinti on hankkinut omistukseensa jyväskyläläisen Noste Isännöinti Oy:n. Vain muutama päivä sitten kerroimme Kuopion Isännöintikulma Oy:n siirtymisestä Oivalle. Kasvumme jatkuu vahvana ja isännöinnin uudistaminen etenee vauhdilla eri puolilla Suomea.

Oiva Isännöinti on ostanut Kuopion Isännöintikulma Oy:n ja laajentaa toimintaansa seuraavaksi Sydän-Savon alueelle. Kuopio on markkina-alueena kiinnostava, ja se nostaa Oivan toimipisteiden määrän nyt yhteentoista.

Oiva Isännöinti on ostanut porilaisen Sakipa Oy Isännöinnin ja laajentaa toimintaansa Satakunnan alueelle. Pori on kymmenes paikkakunta, josta löytyy jatkossa Oivan toimipiste.

Yleinen yhteyslomake

"*" näyttää pakolliset kentät

Asukassivut

Monet asiat voit hoitaa ketterästi verkkosivujemme kautta tai oman taloyhtiösi sivuilla Asukassivuilla. Sieltä löydät myös oman taloyhtiösi isännöintitiiimin, joka osaa parhaiten palvella juuri sinun taloyhtiöösi liittyvissä kysymyksissä.