Ota yhteyttä

Jos etsitte asiantuntevaa kumppania kiinteistönne hoitamiseen, ota yhteyttä. Palvelemme valtakunnallisesti. Sovitaan tapaaminen ja suunnitellaan juuri teille sopiva palvelukokonaisuus.

Yhteystiedot
Tomi Taanila
Myyntijohtaja
Timo Salminen
Suurasiakasjohtaja

Tutustu Oivaan

Me luomme edellytyksiä huolettomalle omistamiselle.

Olemme tehneet niin jo vuosikymmeniä. Siinä ajassa olemme oppineet, millä edellytyksillä kiinteistön omistaminen on levollista. Miten kiinteistöstä huolehditaan kaikissa elinkaarensa vaiheissa sen arvon kehittymisen varmistaen ja hyvän tuoton taaten.

Kokemus kumpuaa historiasta ja pitkäkestoisesta perehtymisestä hoitamiimme kiinteistöihin, mutta katsomme myös tulevaisuuteen – jotta omistaminen olisi kestävää, vastuullista ja tuottavaa huomennakin.

Tarkastelemme kiinteistön potentiaalia ja kehittämiskohteita ennakkoluulottomin silmin. Näkemystämme ohjaa data, ja faktatieto kertoo meille ennakoivasti, miten kiinteistöä on kehitettävä. Se myös avaa väylän vastuullisempaan omistamiseen osoittaen mahdollisuudet kiinteistön energian- ja vedenkulutuksen ja hiilijalanjäljen pienentämiseen.

Toimimme valtakunnallisesti, mutta palvelemme paikallisesti. Hartiamme ovat leveät ja käsipareja palvelumme kehittämiseen runsaasti. Suuresta koostamme huolimatta asiantuntijamme ovat aina tavoitettavissasi ja tuntevat toimialueesi torit ja kivijalat.