Palvelut

Huolehdimme kiinteistön jokapäiväisistä toiminnoista, tähtäämme tilojen korkeisiin käyttöasteisiin ja panostamme vuokralaisten korkeaan tyytyväisyyteen. Palveluja on tarjolla kaikille kiinteistötyypeille niiden elinkaaren kaikkiin vaiheisiin.

Olemme nopeasti kasvava konserni ja luotettava kumppani niin kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden omistajille, vuokranantajille kuin suomalaisille ja kansainvälisille kiinteistösijoittajille.

Räätälöimme manageeraussopimuksen aina yrityksenne ja kiinteistönne tarpeiden mukaan. Sopimus voi koostua esimerkiksi kiinteistön taloushallinnosta, kiinteistöjohtamisesta ja teknisistä palveluista, vuokraus- ja myyntipalveluista sekä energia- ja ympäristöpalveluista.

Asuntojen ja toimitilojen kiinteistöjohtaminen ja tekniset palvelut

Ennakoiva ja suunnitelmallinen toiminta on avain kiinteistönne arvon kohottamiseen. Kiinteistön manageeraus, kiinteistön tekninen manageeraus ja kiinteistön elinkaaren hallinta ovat tärkeä osa toimintaamme ja ydinosaamistamme. Teemme kuntoarviot, energiatodistukset ja muut tekniset selvitykset.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat oleellisesti myös vahinkojen lausuntopalvelut sekä korjausrakentamisen ja projektien johtaminen. Hoidamme myös ostopalveluiden kilpailuttamiset ja hankinnat.

Ylläpitopalveluumme kuuluu kaikkien korjaus- ja muutostöiden sujuva johtaminen ja raportointi yhdessä teknisen managerin kanssa.

Energia- ja ympäristöpalvelut

Panostamme erityisesti kiinteistöjen energiatehokkaaseen käyttöön ja ympäristöjohtamiseen. Pyrimme pienentämään kiinteistönne energian- ja vedenkulutusta, optimoimme jätteiden kierrätyksen ja tähtäämme pienempään hiilijalanjälkeen.

Teemme energiaselvityksiä, joiden pohjalta energiankulutukseen voi vaikuttaa datan pohjalta.

 

Kiinteistön talous- ja raportointipalvelut

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti, aina avoimesti ja läpinäkyvästi. Turvalliset toimintatapamme takaavat kiinteistövarallisuuden riskittömän hoidon. Palvelumme ja raportointi räätälöidään yhtiönne tarpeiden mukaisesti ja yhtiönne edustajalla on aina katseluoikeus kiinteistön taloushallintoon. Täsmällinen ja turvallinen raportointi yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti takaa sujuvan ja riskittömän yhteistyön.

Asuntojen ja toimitilojen vuokraus

Hoidamme vuokrauksen tehokkaasti ja luotettaville vuokralaisille maksimoidaksemme kiinteistönne tuoton. Kehitämme digitaalisia palveluitamme jatkuvasti, ja palvelustamme löytyvät kaikki vapaana ja vapautumassa olevat asunnot. Tähtäämme tilojen korkeaan käyttöasteeseen ja tyytyväisiin vuokralaisiin, ja siten varmistamme parhaan tuoton kiinteistöstänne.

Asiantunteva tiimi palveluksessanne

Kiinteistönne asioita hoitaa aina asiantunteva tiimi, jota johtaa teille nimetty asiakkuuspäällikkö. Tiimi koostuu tarpeidenne ja teille räätälöidyn palvelukokonaisuuden mukaisesti asiakaspalvelun, vuokrauksen, taloudenhallinnan, teknisten palveluiden ja energiamanageerauksen asiantuntijoista.

Meille on tärkeää, että saamme Oivalle töihin alan parhaat ja sitoutuneimmat työntekijät. Siksi panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja työkaluihin, jotta he voivat pitää huolta teistä – asiakkaistamme.

 

Tutustu Oivaan

Haluamme olla isännöintialan suunnannäyttäjä. Oivan nimi on tae alan parhaasta laadusta.