Etusivu » Oiva » Espoo

Oiva Isännöinti Espoo

Pitkällä isännöintikokemuksellamme tunnemme Espoon paikalliset vivahteet Nuuksion laitamilta Soukkaan ja Espoonlahdelta Otaniemeen. Sitä se oivallinen paikallinen palvelu meille merkitsee.

Toimistomme Espoossa

Hei Espoo, olemme läsnä ja lähellä. Tule käymään toimistolla, soittele tai viestittele!

Osoite

Ahti Business Park
Ahventie 4 A 19
02170 Espoo

Sähköposti

asiakaspalvelu.espoo@oi.fi

Puhelin

010 440 6410

Avoinna

Ma–to: 9–15
Pe: 9–13

Verkkolaskuosoite

003708739512
Operaattori: Maventa (003721291126)

Isännöitsijät
Tarmo Takkotarmo.takko@oi.fip. 010 440 6411
Heli Pekkanenheli.pekkanen@oi.fip. 010 440 6413
Matti Aarniomatti.aarnio@oi.fip. 010 440 6416
Päivi Eronenpaivi.eronen@oi.fip. 010 440 6415
Tea Saarnialatea.saarniala@oi.fip. 010 440 6414
Jari Luukkanen jari.luukkanen@oi.fip. 010 440 6417
Kirjanpitäjät
Virpi Virtavirpi.virta@oi.fip. 010 338 8510
Sinikka Vuolletsinikka.vuollet@oi.fip. 010 440 6412
Kiinteistösihteeri
Linda Lehtonenlinda.lehtonen@oi.fip. 010 440 6418
Assistentti
Salla Rasinharjusalla.rasinharju@oi.fip. 010 338 8511

Puhelun hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Espoolaista arkea jo yli 20 vuotta

Tunnemme Espoon kuin omat taskumme. Yli 20 vuoden kokemuksella pidämme huolen, että paikallisten asuin- ja liikekiinteistöjen arvo kukoistaa ja taloyhtiöelämä luistaa.

Espoon toimistossamme työskentelee 11 hengen tiimi. Paikalliset osaajamme varmistavat, että apu ja asiantuntemus ovat kätevästi lähelläsi Länärin varrella.

Yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja kehittyy jatkuvasti oikeaan suuntaan. Mielestäni isännöintiala on murroksessa ja yhteistyöhön hallituksien ja isännöitsijöiden välillä on kehitettävä. Oiva Isännöinnillä on tässä työssä merkittävä rooli ja asiat ovatkin menneet oikeaan suuntaan heidän kanssaan.

Ben Grass – Hallituksen puheenjohtaja As Oy Speranski

Uutta isännöitsijää etsimässä?

Pidämme huolen, että teillä taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistön arvo kukoistaa.

Oiva on nyt rekrytoiva

Haemme alituiseen hyviä tekijöitä luomaan hyvää taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muitakin tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Talokysely Oiva Isännöinti

Työkalu parempaan asukaskokemukseen: Oiva Isännöinnin Talokysely

Kun tiedetään, mitkä ovat taloyhtiön toiminnan keskeiset kehityskohteet, voi hallitus käyttää ajalliset ja taloudelliset resurssinsa vaikuttavammin ja tehokkaammin. Oiva Isännöinnin Talokysely vastaa tähän tarpeeseen ja se toteutetaan tänä vuonna kaikissa asiakasyhtiöissämme. Kaiken muun lisäksi kyselystä saatava palaute mahdollistaa erinomaisen tietopohjan myös isännöitsijän kanssa tehtävälle yhteistyölle. Tutkittu tieto auttaa tekemään asukkaiden arjesta sujuvampaa, viihtyisämpää ja turvallisempaa […]

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]