Etusivu » Oiva » Espoo

Oiva Isännöinti Espoo

Pitkällä isännöintikokemuksellamme tunnemme Espoon paikalliset vivahteet Nuuksion laitamilta Soukkaan ja Espoonlahdelta Otaniemeen. Sitä se oivallinen paikallinen palvelu meille merkitsee.

Toimistomme Espoossa

Hei Espoo, olemme läsnä ja lähellä. Tule käymään toimistolla, soittele tai viestittele!

Osoite

Ahti Business Park
Ahventie 4 A 19
02170 Espoo

Sähköposti

asiakaspalvelu.espoo@oi.fi

Puhelin

010 440 6410

Avoinna

Ma–to: 9–15
Pe: 9–13

Verkkolaskuosoite

003708739512
Operaattori: Maventa (003721291126)

Isännöitsijät
Tarmo Takkotarmo.takko@oi.fip. 010 440 6411
Heli Pekkanenheli.pekkanen@oi.fip. 010 440 6413
Matti Aarniomatti.aarnio@oi.fip. 010 440 6416
Päivi Eronenpaivi.eronen@oi.fip. 010 440 6415
Tea Saarnialatea.saarniala@oi.fip. 010 440 6414
Jari Luukkanen jari.luukkanen@oi.fip. 010 440 6417
Kirjanpitäjät
Michaela Sjöbergmichaela.sjoberg@oi.fip. 010 338 8510
Sinikka Vuolletsinikka.vuollet@oi.fip. 010 440 6412
Kiinteistösihteeri
Linda Lehtonenlinda.lehtonen@oi.fip. 010 440 6418
Assistentti
Salla Rasinharjusalla.rasinharju@oi.fip. 010 338 8511

Puhelun hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Espoolaista arkea jo yli 20 vuotta

Tunnemme Espoon kuin omat taskumme. Yli 20 vuoden kokemuksella pidämme huolen, että paikallisten asuin- ja liikekiinteistöjen arvo kukoistaa ja taloyhtiöelämä luistaa.

Espoon toimistossamme työskentelee 11 hengen tiimi. Paikalliset osaajamme varmistavat, että apu ja asiantuntemus ovat kätevästi lähelläsi Länärin varrella.

Yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja kehittyy jatkuvasti oikeaan suuntaan. Mielestäni isännöintiala on murroksessa ja yhteistyöhön hallituksien ja isännöitsijöiden välillä on kehitettävä. Oiva Isännöinnillä on tässä työssä merkittävä rooli ja asiat ovatkin menneet oikeaan suuntaan heidän kanssaan.

Ben Grass – Hallituksen puheenjohtaja As Oy Speranski

Uutta isännöitsijää etsimässä?

Pidämme huolen, että teillä taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistön arvo kukoistaa.

Oiva on nyt rekrytoiva

Haemme alituiseen hyviä tekijöitä luomaan hyvää taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muitakin tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Tekninen isännöitsijä on taloyhtiön puolia pitävä rakennustekniikan ekspertti

Isännöintitoimistossa työskentelevä tekninen isännöitsijä on remonttikoordinaattori ja tietotuki, ”taloyhtiön tekninen selkäranka”, joka palvelee taloyhtiöitä isännöitsijän rinnalla. Mitä kaikkea tällaisen asiantuntijan työpöydälle käytännössä kuuluukaan? Ja mikä on tekemisen merkitys taloyhtiöille ja sen ihmisille? Teknisen isännöitsijän työnkuvasta ja tämän työpanoksen moninaisesta merkityksestä kertoo Arto Liiten, joka työskentelee kyseisessä roolissa Satakunnan alueen Oiva Isännöinnissä. Liitenin mukaan tekninen isännöitsijä on […]

Taloyhtiöiden osakeluettelot viety huoneistotietojärjestelmään – käsittelypalvelun ruuhka voi vaikuttaa kevään yhtiökokouksiin

Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmän ruuhkautuminen saattaa vaikuttaa etenkin uusien osakkaiden arkeen: omistaja saa viralliset osakkaan oikeudet vasta, kun asuntokaupan jälkeinen omistusmuutos on rekisteröity ja tieto siitä on välitetty myös Oivalle. Uusien omistusten käsittely Maanmittauslaitoksella saattaa tällä hetkellä kestää harmillisen pitkään, eli jopa 5-6 kuukautta ja osakekirjojen sähköistyksissä peräti kahdeksan kuukautta. Oivan isännöimien taloyhtiöiden osakeluettelot on siirretty Maanmittauslaitoksen […]

Isännöinnille tulee rahanpesulain myötä uusia velvollisuuksia 

Jatkossa isännöinnin on tunnettava asiakkaansa ja seurattava pakotelistauksia. Asiakkaillemme muutos näkyy lähinnä vuosittain hallituksen jäsenille lähetettävinä tuntemiskyselyinä, joissa selvitetään, onko joku hallituksen jäsenistä poliittisesti vaikutusvaltainen. 

Oiva nyt myös turkulaisten saataville!

Oiva Isännöinti on ostanut turkulaisen Isännöintimestarit Oy:n koko osakekannan. Vuonna 2009 perustettu toimisto on tarjonnut isännöintipalveluita lähinnä Turun talousalueen taloyhtiölle. Turkuun laajentuminen kasvattaa Oivan toimistopaikkakuntien määrän jo 17:ään. Kaupan myötä Oivan toimistokartan pisteisiin lisätään uusi merkintä Turun kohdalle. Muut toimistopaikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Mäntsälä, Porvoo, Tampere, Nokia, Lahti, Pori, Rauma, Eura, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki, […]