Etusivu » Oiva » Nokia

Oiva Isännöinti Nokia

Tunnemme Nokian seudun aina Pyhäjärveltä Kulovedelle ja tiedämme, mitä jouheva arkielämä nokialaisille merkitsee.

Toimistomme Nokialla

Hei Nokia, olemme läsnä ja lähellä. Tule käymään toimistolla, soittele tai viestittele!

Osoite

Härkitie 5
37100 Nokia


Yhteydenotto

nokia@oi.fi

Puhelin

010 755 6010

Avoinna

Puhelinpalvelu ja toimisto avoinna ma-pe 9 – 15

Verkkolaskuosoite

003724300665
Operaattori: Maventa (003721291126)

Puhelun hinta: 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min

Oivallista taloyhtiöelämää Nokialla

Nokian toimistomme tuo oivallisen isännöintipalvelumme lähelle sinua. Paikalliset isännöitsijämme tuntevat rengaskaupungin erityispiirteet saaden tuekseen valtakunnallisen Oivan osaamisen.

Meillä on paloa viedä isännöintiä ja kiinteistöjohtamista eteen päin uusien ja aina vaan parempien palvelujen avulla!

Oivaa kuvastaa mielestäni hyvin sana uudistuva. Ollaan ihan kärkikahinoissa uudistamassa isännöintialaa, joka on tuntunut polkevan jo pitkään menneillä vuosikymmenillä ja on todellakin tervetullutta päivittää toimintatapoja tähän päivään.

Oiva Isännöinti Nokia – Kiinteistösihteeri, Melina Mäkilä

Uutta isännöitsijää etsimässä?

Pidämme huolen, että teillä taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistön arvo kukoistaa.

Oiva on nyt rekrytoiva

Haemme alituiseen hyviä tekijöitä luomaan hyvää taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muitakin tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Nyt on toimittava nopeasti – ARA:n tuet supistumassa merkittävästi 

Energiahankkeisiin valtion tukea haluavien taloyhtiöiden on nyt syytä olla ripeitä. Hallituksen ajamista säästötoimenpiteistä johtuen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tukimuotoja ollaan karsimassa merkittävästi. Esimerkiksi energia- ja kaukolämpöavustuksia ei enää ensi vuonna myönnetä. Sama koskee sähköautojen latauspaikka-avustuksia, joita on tälle vuodelle haettu jo enemmän kuin määrärahoja on käytettävissä.

Hissi- ja esteettömyysavustuksia, iäkkäiden ja vammaisten asuntojen korjausavustuksia sekä kuntotutkimuksen ja perusparannuksen suunnitteluavustuksia myönnetään jatkossakin, mutta ensi vuoden talousarvioon varattu summa on vain 9,5 miljoonaa euroa.

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivassa

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Isännöitsijän vaihdon ei pidä rasittaa hallitusta

Isännöitsijän valinta on taloyhtiön hallituksen tärkein yksittäinen tehtävä. Hyvä isännöinti pitää huolen, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Huonoa isännöintiä ei tarvitse sietää, vaan kannattaa etsiä uusi kumppani.