Etusivu » Oiva » Oulu

Oiva Isännöinti Oulu

Kaipasit asiantuntevaa isännöintipalvelua sitten Toppilansalmen jokimaisemissa, kaupunkielämää sykkivän Rotuaarin varrella tai Metsokankaan mäntykankaiden äärellä, tunnemme alueesi ja sen erityislaatuisuuden.

Toimistomme Oulussa

Hei Oulu! Olemme läsnä ja lähellä. Tule käymään toimistolla, soittele tai viestittele!

Osoite

Uusikatu 35 (2. kerros, käynti sisäpihan puolelta)
90100 Oulu

Yhteydenotto

oulu@oi.fi

Puhelin

010 755 6030

Avoinna

Ma-pe: 9–15

Verkkolaskuosoite

003707759925
Operaattori: Maventa (003721291126)

Puhelun hinta: matkapuhelinverkkomaksu tai paikallisverkkomaksu. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Osoite

Uusikatu 35 (2. kerros, käynti sisäpihan puolelta)
90100 Oulu


Yhteydenotto Avara

avara@avara.fi
puh. 020 611 4400

Yhteydenotto Avain

avainasunnot@oi.fi
puh. 0107556070

Avoinna

Ma-to: 9-15
Pe: 9-14

Yhteydenotto

kaskodit@oi.fi
puh. 0107556090

Avoinna

Ma-pe: 9-15
Pe

E. Suomela oivallistui

Vuonna 1989 perustetun perheyrityksen juuret ovat syvällä Oulujoen törmässä. Isännöintipalvelu E. Suomelan oivallisen palvelun tae lepää vuosikymmenten paikallistuntemuksessa sekä kiinteistö- ja taloushallinnon erityisosaamisessa.

Isännöintipalvelu E. Suomela liittyi osaksi Oiva Isännöintiä vuonna 2022, jolloin paikallinen asiantuntijuus sai tuekseen Oivan leveät hartiat ja palon kehittää koko isännöintialaa yhä vaan paremmaksi. Sujuva taloyhtiöelämä – täältä tullaan!

Olemme olleet saman toimiston asiakkaana jo yli 30 vuotta eikä tarvetta ole vieläkään vaihtaa. Tämä kertoo paljon! Palvelu on jatkunut loistavana aina myös vastuuhenkilöiden vaihtuessa. Veloitukset ovat kohtuulliset ja erillisveloitukset pysyvät erittäin hyvin kurissa. Näin luottamuskin säilyy koko yhteistyössä eikä kilpailutukselle ole mitään tarvetta. Aina halvin ei ole se ratkaisu, mitä etsitään! Suosittelen vahvasti Oiva Isännöintiä.

Sami Nieminen – Hallituksen puheenjohtaja As Oy Lentotikka

Uutta isännöitsijää etsimässä?

Pidämme huolen, että teillä taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistön arvo kukoistaa.

Oiva on nyt rekrytoiva

Haemme alituiseen hyviä tekijöitä luomaan hyvää taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muitakin tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Oiva Isännöinnin uusi AI apuri vastaa asumisen kysymyksiin kellon ja kalenterin ympäri

Verkkosivujen etusivulla kävijää tervehtivä tekoälyavusteinen keskustelurobotti tarjoaa luotettavaa tietoa selkeässä muodossa ja ohjaa asiointipolulla eteenpäin. Perinteisten palvelukanavien rinnalle otettu uutuus on tiettävästi ensimmäinen laatuaan koko isännöinnin toimialalla. Kenen vastuulle kuuluvat taloyhtiössä ikkunanpuitteet? Mistä kaikista remonteista tulee tehdä muuttotyöilmoitus? Taloyhtiöasuminen herättää tunnetusti jos jonkinlaisia kysymyksiä niin asukkaiden kuin yhtiön osakkaiden ja hallituslaisten parissa. Oiva Isännöinnin verkkosivuille […]

Tekninen isännöitsijä on taloyhtiön puolia pitävä rakennustekniikan ekspertti

Isännöintitoimistossa työskentelevä tekninen isännöitsijä on remonttikoordinaattori ja tietotuki, ”taloyhtiön tekninen selkäranka”, joka palvelee taloyhtiöitä isännöitsijän rinnalla. Mitä kaikkea tällaisen asiantuntijan työpöydälle käytännössä kuuluukaan? Ja mikä on tekemisen merkitys taloyhtiöille ja sen ihmisille? Teknisen isännöitsijän työnkuvasta ja tämän työpanoksen moninaisesta merkityksestä kertoo Arto Liiten, joka työskentelee kyseisessä roolissa Satakunnan alueen Oiva Isännöinnissä. Liitenin mukaan tekninen isännöitsijä on […]

Taloyhtiöiden osakeluettelot viety huoneistotietojärjestelmään – käsittelypalvelun ruuhka voi vaikuttaa kevään yhtiökokouksiin

Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmän ruuhkautuminen saattaa vaikuttaa etenkin uusien osakkaiden arkeen: omistaja saa viralliset osakkaan oikeudet vasta, kun asuntokaupan jälkeinen omistusmuutos on rekisteröity ja tieto siitä on välitetty myös Oivalle. Uusien omistusten käsittely Maanmittauslaitoksella saattaa tällä hetkellä kestää harmillisen pitkään, eli jopa 5-6 kuukautta ja osakekirjojen sähköistyksissä peräti kahdeksan kuukautta. Oivan isännöimien taloyhtiöiden osakeluettelot on siirretty Maanmittauslaitoksen […]

Isännöinnille tulee rahanpesulain myötä uusia velvollisuuksia 

Jatkossa isännöinnin on tunnettava asiakkaansa ja seurattava pakotelistauksia. Asiakkaillemme muutos näkyy lähinnä vuosittain hallituksen jäsenille lähetettävinä tuntemiskyselyinä, joissa selvitetään, onko joku hallituksen jäsenistä poliittisesti vaikutusvaltainen.