Etusivu » Oiva » Ura Oivalla

Mitä oivallisin ura

Isännöitsijät, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, tekniset isännöitsijät, asiakaspalvelijat, projektityöntekijät, taloushallinto, IT-osasto, markkinointi, myynti, HR… niistä on Oiva Isännöinti tehty!

Oivallinen työpaikka sinulle?

Haluamme olla alan paras työpaikka ja sitä varten tarvitsemme parhaat tyypit mukaan. Meillä on nimittäin paloa pistää paitsi kiinteistöt myös koko ala kuntoon – jos sinullakin on, tässä sinulle oiva tilaisuus!

Haemme alituiseen niin konkareita kuin uuden polven tekijöitäkin luomaan ihanteellista taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muita tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oiva tarjoaa työntekijöilleen joustavan ja viihtyisän ympäristön. Oivalla pääset tekemään töitä itsenäisesti ja joustavasti mutta apua saa aina tarvittaessa.
Työviihtyvyyteen on panostettu tuomalla toimistolle pieniä asioita, kuten hedelmiä ja järjestämällä Oiva-päivä, jolloin koko henkilökunta kokoontuu viettämään yhdessä hauskaa.

-Taloushallinnon assistentti

Oivan tarina

Kyllä se on vaan kaikkien etu, että pidämme taloyhtiöelämästä huolta. Hyvän isännöinnin merkitys kun ulottuu lattiasta kattoon, asujien eloon ja ihan koko yhteiskuntaan.

Meillä isännöinnin konkarit ja uuden polven tekijät huolehtivat, että tässä maassa asuminen luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Seisomme taloyhtiöiden päättäjien rinnalla uskaltaen sekä haastaa että kuunnella. Meillä on paloa pistää taloyhtiön asiat kuntoon viihtyvyyden, taloudellisuuden ja vastuullisuuden nimissä.

Näissä hommissa on hyvä pitää silmät, korvat ja uudet ovet alituiseen auki. Avoimuus pätee erityisesti asiakkaidemme suuntaan. Toimimme rehdisti ja näkyvästi.

Palvelemme aina paikallisesti ja vahvistusta isännöitsijämme saavat Oivan monitaitavista taustajoukoista. Hyväksi todettuja taikasanojamme ovat välitön palvelu, elämää helpottavat digiapurit sekä terve työyhteisö.

Ihanteellinen taloyhtiöelämä syntyy yhteistuumin. Meillä on kosolti näkemystä, taloyhtiöillä taas tietoa ja toiveita. Yhdistetään voimamme, niin saamme sekä asujat että kiinteistöt voimaan hyvin.

Nimittäin onni lähtee kotoa ja kantaa pitkälle.

Oiva Isännöinnin ilmoituskanava väärinkäytösepäilyistä (Whistleblowing)

Avoimuus ja läpinäkyvyys ovat toimintaamme ohjaavia arvoja. Käytämme väärinkäytösepäilyksien ilmoittamiseen omaa Whistleblowing-ilmoituskanavaa. Ilmoituskanavamme mahdollistaa työntekijöidemme sekä sidosryhmiemme luottamuksellisen ilmoittamisen tapauksista, joissa on mahdollisesti toimittu lainvastaisesti tai Oiva Isännöinnin eettisten periaatteiden vastaisesti. Kanavan kautta ei tule ilmoittaa asiakasreklamaatioita, häiriötilanteita tai yleisiä hr-asioita.