Myynti

Digiapurit, Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.

Ennakoivaa isännöintiä

  • Meillä taloyhtiötäsi palvelevat isännöinnin ja taloushallinnon ammattilaiset yhdessä tiimityönä. Et osta meiltä isännöitsijää vaan asiakkuuden hallintaa, jota hoitaa kokonainen tiimi.
  • Asioit aina sujuvasti kanssamme ja olemme tavoitettavissa silloin kun tarvitset apua.
  • Kutistamme riskejä, kasvatamme arvoa. Tekniset osaajamme sen tietävät ja pitävät huolta kiinteistöstä!
  • Taloyhtiön energiatehokkuudesta ja sen kehittämisestä vastaavat Oivan omat energia-asiantuntijat.
  • Taloyhtiöstrategian tekeminen asiakkuuden alkaessa takaa ennakoivan isännöinnin onnistumisen. Tutkimme taloyhtiönne tilan ja lähdemme kehittämään sitä tulosten avulla.
  • Hinnoittelemme läpinäkyvästi ja kerromme selkeästi, mikä on lisälaskutettavaa työtä. Emme veloita prosenttiosuuksia urakoista!
  • Oma Oivan avulla pääset elämään taloyhtiöelämääsi puhelimella. Taloustiedot löydät aina taskustasi!
  • Tarjoamme 30 minuuttia ilmaista lakineuvontaa juristilta, kun jokin asia askarruttaa ihan oikeasti.

Veloitukset ovat kohtuulliset ja erillisveloitukset pysyvät erittäin hyvin kurissa. Näin luottamuskin säilyy koko yhteistyössä eikä kilpailutukselle ole mitään tarvetta. Aina halvin ei ole se ratkaisu, mitä etsitään! Suosittelen vahvasti Oiva Isännöintiä.

Sami Nieminen – Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Lentotikka

Miten hinnoittelemme?

Selkeä tarjous ja läpinäkyvä hinnoittelu mahdollistaa vertailun

Oivan toiminta perustuu kaikilta osin läpinäkyvyyteen. Tämä koskee myös hinnoittelua.

Taloyhtiöt, niiden tarpeet ja toimintamallit ovat keskenään hyvin erilaisia. Oivalla jokaisen taloyhtiön sopimuksen sisältö räätälöidään asiakasyhtiölle sopivaksi.

Teemme jokaiseen tarjoukseen räätälöidyn erittelyn hinnan muodostumisesta. Taloyhtiön hallitus pystyy näin ennakoimaan isännöinnin kustannukset ja seuraamaan niiden kehitystä jatkuvasti, ei vain kerran vuodessa.

Päätösvalta yksinomaan hallituksella

Taloyhtiölle palveluita hankkiessaan Oiva noudattaa tiukkoja periaatteita. Päätösvalta hankinnoissa on aina vain ja yksinomaan hallituksella. Kaikki mahdolliset hankintoihin liittyvät alennukset tai edut ohjataan täysimääräisesti taloyhtiön hyödyksi. Tehdyt sopimukset ovat myös avoimesti hallitusten nähtävillä.

Kustannusten ennustettavuus on oleellista esimerkiksi korjaushankkeissa, joissa isännöintiyritykset usein laskuttavat urakkasumman perusteella määräytyvän projektinhallintapalkkion.

Oivalla lähestymme asiaa toisin. Teemme aina hankkeiden projektijohtamisesta erillisen tarjouksen, jossa hintalappu on selkeästi mukana. Taloyhtiön hallituksen on helppo päättää tarjouksen hylkäämisestä tai hyväksymisestä, kun projektijohdon kokonaiskustannus on tiedossa jo hankkeen alkaessa.

Räätälöinnillä sopivat palvelut

Isännöinnin peruspaketin pohjana on lakisääteiset tehtävät eli laajasti taloyhtiön hallinnon ja talouden johtaminen sekä suunnitelmalliseen kiinteistönpitoon liittyvät kiinteistön ylläpidon palvelut. Oivalla tehtävät on yksilöity isännöinnin tehtäväluettelossa, joka liitetään aina tarjoukseen mukaan. Peruspaketin hintaan vaikuttaa muun muassa huoneistolukumäärä ja -neliöt, sijainti, kiinteistöjen ikä, aiemmin tehdyt ja tulossa olevat remontit, autopaikat ja arvonlisäverolliset liiketilat sekä mahdolliset erilaiset yhteisjärjestely- tai muut sopimukset, jotka on huomioitava yhtiön arjessa.

Oivan tarjouksissa on aina mukana selkeä hinnoittelu myös peruspakettia täydentävistä räätälöidyistä palveluista. Ennen kuin näitä taloyhtiön tarpeista lähteviä palveluita aletaan toteuttaa, ne hyväksytetään hallituksella ja toimenpiteiden kustannusvaikutus käydään selkeästi läpi.

Taloyhtiöt tarvitsevat kasvavassa määrin apua myös erilaisissa rakennus- ja energiatekniikan haasteissa. Oivalla teknisen isännöinnin palvelut on mahdollisimman pitkälle paketoitu ja hinnoiteltu etukäteen. Hankintoja tehdessä kustannukset ovat siten ennalta tiedossa.

Peruspaketin ja räätälöityjen palveluiden selkeä avaaminen mahdollistaa Oivan tarjouksen vertailun muihin palveluntarjoajiin nähden. Oivan lähestymistapa tuo taloyhtiölle ennakoitavuutta ja helpottaa esimerkiksi budjetointia. Palveluhinnastoon tehtävät muutokset hyväksytetään aina ennalta hallituksella.

Saisimmeko tarjota sujuvaa taloyhtiöelämää?

Digiapurit, Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.