Etusivu » Asuminen

Asumisen asiointi

Jotta asumiseen liittyvien asioiden hoitaminen sujuisi mahdollisimman oivallisesti, kokosimme tänne asumisen digiapurit, tiedot ja palvelut.

Olemme apunasi taloyhtiöelämässä

Asioi helposti digissä tai Oivan palvelutiimin avulla!

Taloyhtiön digiapurit

Voit hoitaa arkesi asioita, ilmoittaa muutoksista, tutkia vastuunjakoa ja ostaa asiakirjoja kätevästi digiapureillamme. Taloyhtiösi tiedot ja talouden seurannan taas löydät reaaliaikaisesti asukassivuilta.

Oivan palvelutiimi apunasi

Aina on oiva syy olla meihin yhteydessä. Meidät tavoitat yhteydenottolomakkeella tai puhelimella. Ollaan yhteyksissä!

Oma Oiva on taloyhtiön oma palvelukanava

Liity Oma Oivan iloiseen käyttäjäperheeseen, kun käytät Hausvise -asukassivustoa. Yksinkertaisesti kirjaudu sisään ja hyödynnä kaikki Oma Oivan tarjoamat kätevät palvelut taloyhtiösi hallinnassa.

Tule mukaan Oma Oiva -yhteisöön, jossa arki ja talouden hallinta ovat yhdistetty saumattomasti yhteen paikkaan. Oma Oiva, arjen sujuvuuden salaisuus taloyhtiössäsi!

Liity mukaan ja ota Oma Oiva käyttöön nyt – tehdään elämästäsi helpompaa ja taloyhtiön hallinnasta nautinnollisempaa!

Miten isännöinti eroaa huoltoyhtiöstä? Entä kuka vastaa korjauksista?

Isännöitsijän ja huoltoyhtiön roolit menevät helposti mielissämme sekaisin. Eteen saattaa tulla myös kysymys, kuka vastaa huoneistossa tapahtuneesta vahingosta? Klikkaamalla alta löydät selkeän selvityksen siitä, mikä on kenenkin tonttia sekä kätevän vastuunjakotaulukkomme taloyhtiön ja osakkaan vastuualueista.

Tilaa asiakirjoja Oiva Kaupasta

Isännöitsijäntodistus tai lainaosuuslaskelma haltuun digiapuriemme avulla!

Vastuullista taloyhtiöelämää

Valtaosa asumisen hiilijalanjäljestä syntyy jo suunnittelun ja rakentamisen aikana tehdyistä ratkaisuista, kuten materiaalivalinnoista. Asumisen aikaisilla teoilla voit kuitenkin vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeesi auttaen luontoa ja ympäristöä voimaan paremmin. Samalla voit itse säästää riihikuivaa rahaa!

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Vastikemaksuja seurattava nyt aktiivisesti

Taloyhtiöissä menot katetaan pääosin osakkailta perittävien vastikkeiden avulla. Vastikkeen maksaminen on yksi osakkaan tärkeimmistä lakisääteisistä velvollisuuksista.

Taloustilanteen kiristyessä ja korkojen noustessa myös maksuhäiriöt yleensä yleistyvät. Hallituksen ja isännöitsijän vastuulla on seurata tarkasti, että osakkaat huolehtivat tästä velvollisuudestaan. Mahdollisiin maksuhäiriöihin on puututtava tehokkaasti. Se edellyttää aktiivista vastikeseurantaa.

Hyvä taloyhtiöelämä yhä useamman ulottuville Satakunnassa

Oiva Isännöinti on ostanut OP Koti Länsi-Suomi Oy:n isännöintiliiketoiminnan. Yhtiö on tarjonnut isännöintipalveluita lähinnä Porin, Rauman ja Euran alueilla noin 400 taloyhtiölle.
Yrityskaupan myötä yhä useammalla satakuntalaisella on mahdollisuus hoitaa asumiseen liittyvät asiansa kätevästi digitaalisissa palvelukanavissa ja nauttia myös muista taloyhtiöelämää helpottavista arjen palveluista.

Energiavinkit taloyhtiölle

Taloyhtiöissä energiatehokkuutta voidaan parantaa monilla
erilaisilla toimenpiteillä. Osa niistä on raskaita ja kalliitakin, mutta
usein pienilläkin toimenpiteillä voidaan saada aikaan merkittäviä
– jopa kymmenien prosenttien – säästöjä, kunhan vain
ryhdytään toimeen.

”Hyvä isännöitsijä päästää hallituksen helpommalla”

As Oy Jyväskylän Postimestarin hallituksen puheenjohtaja Eija Räikkönen miettii hetken ja huokaisee sitten syvään.

– Olemme siitä onnellisessa asemassa, että meillä asiat hoituvat isännöinnin toimesta melkein kuin itsestään. Hallituksen ja osakkaiden ei tarvitse murehtia taloyhtiön asioista. Vierestä olen saanut seurata myös toisenlaisia kokemuksia.