Kuka johtaa Oivaa?

Oiva Isännöinti syntyi vuonna 2021 intohimosta uudistaa isännöintiä. Oivan tavoitteena on pitää huolta, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Oiva panostaa läpinäkyvään, mutkattomasti paikalliseen ja vahvasti moderneja digitaalisia työkaluja hyödyntävään tulevaisuuden isännöintiin. Oivan pääomistaja on Intera Partners, jonka lisäksi pienomistajia ovat muun muassa toimiva johto sekä Oivan paikallisten toimistojen vetäjät eri puolilla Suomea.

Täältä löydät Oiva Isännöinti Group Oy:n johtoryhmän jäsenet, hallituksen jäsenet ja heidän yhteystietonsa. Johtomme vastaa mielellään kyselyihin ja kysymyksiin!

Johtoryhmä

jarno.haikonen@oi.fi

044 112 211

mikko.niskanen@oi.fi

050 051 4539

jarno.karhinen@oi.fi

0400 976 906

eva-stiina.lavikainen@oi.fi

040 6471545

mikko.lietsalmi@oi.fi

041 3113804

jussi.taanila@oi.fi

0400 465 454

timo.salminen@oi.fi

040 7585515

Hallitus

Muutoksen aika on nyt

Isännöinnissä on hurjasti potentiaalia. Sillä on eväitä olla suomalaisten kotien ja varallisuuden näkökulmasta erittäin merkityksellinen toimiala. Valitettavasti se ei nykyisellään tätä roolia ole kyennyt lunastamaan. Tarve muutokselle on laajasti tiedossa, mutta muutoksen toteuttaminen on toistaiseksi jäänyt puheiden tasolle. Me Oivalla olemme ryhtyneet sanoista tekoihin.

Oivalluksia&Oppaita

Nyt on toimittava nopeasti – ARA:n tuet supistumassa merkittävästi 

Energiahankkeisiin valtion tukea haluavien taloyhtiöiden on nyt syytä olla ripeitä. Hallituksen ajamista säästötoimenpiteistä johtuen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tukimuotoja ollaan karsimassa merkittävästi. Esimerkiksi energia- ja kaukolämpöavustuksia ei enää ensi vuonna myönnetä. Sama koskee sähköautojen latauspaikka-avustuksia, joita on tälle vuodelle haettu jo enemmän kuin määrärahoja on käytettävissä.

Hissi- ja esteettömyysavustuksia, iäkkäiden ja vammaisten asuntojen korjausavustuksia sekä kuntotutkimuksen ja perusparannuksen suunnitteluavustuksia myönnetään jatkossakin, mutta ensi vuoden talousarvioon varattu summa on vain 9,5 miljoonaa euroa.

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivassa

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Isännöitsijän vaihdon ei pidä rasittaa hallitusta

Isännöitsijän valinta on taloyhtiön hallituksen tärkein yksittäinen tehtävä. Hyvä isännöinti pitää huolen, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Huonoa isännöintiä ei tarvitse sietää, vaan kannattaa etsiä uusi kumppani.