Oiva isännöinti

Oiva Isännöinti syntyi vuonna 2021 intohimosta uudistaa isännöintiä. Oivan tavoitteena on pitää huolta, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Oiva panostaa läpinäkyvään, mutkattomasti paikalliseen ja vahvasti moderneja digitaalisia työkaluja hyödyntävään tulevaisuuden isännöintiin. Oivan pääomistaja on Intera Partners, jonka lisäksi pienomistajia ovat muun muassa toimiva johto sekä Oivan paikallisten toimistojen vetäjät eri puolilla Suomea.

Täältä löydät Oiva Isännöinti Group Oy:n johtoryhmän jäsenet, hallituksen jäsenet ja heidän yhteystietonsa. Johtomme vastaa mielellään kyselyihin ja kysymyksiin!

Laskutusosoite:

Oiva Isännöinti Group Oy, 3217413-6
Verkkolaskuosoite: 003732174136
Operaattori: Maventa (003721291126)

Johtoryhmä

jussi.niemela@oi.fi

mikko.niskanen@oi.fi

050 051 4539

jarno.karhinen@oi.fi

0400 976 906

eva-stiina.lavikainen@oi.fi

040 6471545

jussi.taanila@oi.fi

0400 465 454

timo.salminen@oi.fi

040 7585515

Hallitus

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivasta

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Oivalluksia&Oppaita

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.