Oiva isännöinti

Oiva Isännöinti syntyi vuonna 2021 intohimosta uudistaa isännöintiä. Oivan tavoitteena on pitää huolta, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Oiva panostaa läpinäkyvään, mutkattomasti paikalliseen ja vahvasti moderneja digitaalisia työkaluja hyödyntävään tulevaisuuden isännöintiin. Oivan pääomistaja on Intera Partners, jonka lisäksi pienomistajia ovat muun muassa toimiva johto sekä Oivan paikallisten toimistojen vetäjät eri puolilla Suomea.

Täältä löydät Oiva Isännöinti Group Oy:n johtoryhmän jäsenet, hallituksen jäsenet ja heidän yhteystietonsa. Johtomme vastaa mielellään kyselyihin ja kysymyksiin!

Laskutusosoite:

Oiva Isännöinti Group Oy, 3217413-6
Verkkolaskuosoite: 003732174136
Operaattori: Maventa (003721291126)

Johtoryhmä

jussi.niemela@oi.fi

mikko.niskanen@oi.fi

050 051 4539

jarno.karhinen@oi.fi

0400 976 906

eva-stiina.lavikainen@oi.fi

040 6471545

jussi.taanila@oi.fi

0400 465 454

timo.salminen@oi.fi

040 7585515

petri.uomala@oi.fi

Hallitus

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivasta

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Oivalluksia&Oppaita

Isännöinnille tulee rahanpesulain myötä uusia velvollisuuksia 

Jatkossa isännöinnin on tunnettava asiakkaansa ja seurattava pakotelistauksia. Asiakkaillemme muutos näkyy lähinnä vuosittain hallituksen jäsenille lähetettävinä tuntemiskyselyinä, joissa selvitetään, onko joku hallituksen jäsenistä poliittisesti vaikutusvaltainen. 

Oiva nyt myös turkulaisten saataville!

Oiva Isännöinti on ostanut turkulaisen Isännöintimestarit Oy:n koko osakekannan. Vuonna 2009 perustettu toimisto on tarjonnut isännöintipalveluita lähinnä Turun talousalueen taloyhtiölle. Turkuun laajentuminen kasvattaa Oivan toimistopaikkakuntien määrän jo 17:ään. Kaupan myötä Oivan toimistokartan pisteisiin lisätään uusi merkintä Turun kohdalle. Muut toimistopaikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Mäntsälä, Porvoo, Tampere, Nokia, Lahti, Pori, Rauma, Eura, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki, […]

Vastikemaksuja seurattava nyt aktiivisesti

Taloyhtiöissä menot katetaan pääosin osakkailta perittävien vastikkeiden avulla. Vastikkeen maksaminen on yksi osakkaan tärkeimmistä lakisääteisistä velvollisuuksista.

Taloustilanteen kiristyessä ja korkojen noustessa myös maksuhäiriöt yleensä yleistyvät. Hallituksen ja isännöitsijän vastuulla on seurata tarkasti, että osakkaat huolehtivat tästä velvollisuudestaan. Mahdollisiin maksuhäiriöihin on puututtava tehokkaasti. Se edellyttää aktiivista vastikeseurantaa.