Oivan tarina

Oiva Isännöinti syntyi vuonna 2021 halusta tuottaa paikallisia isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen palveluita avoimuutta vaalien ja moderneja työkaluja hyödyntäen.

Oiva Isännöintiin yhdistyneissä yrityksissä on kokemusta taloyhtiöiden isännöinnistä jo yli 50 vuoden ajalta.

Intohimomme on helpottaa asiakkaidemme elämää ja pitää hyvää huolta asiakkaidemme kiinteistöistä ja niiden arvosta.

Tietoja Oivasta

Oiva Isännöinnin juuret ovat Avara Isännöinnissä ja Provia Isännöinnissä, jotka siirtyivät yhteiseen omistukseen kesällä 2021. Samalla Oiva Isännöintiin liittyi neljä isännöintitoimistoa eri puolilta Suomea.

80 000
Isännöityä huoneistoa
12
Paikkakuntaa
280
Asiantuntijaa
28 M€
Liikevaihto

Tutustu palveluihimme

Tarjoamme taloyhtiöiden isännöintiä sekä toimitilojen ja asuinkiinteistöjen kiinteistöjohtamiseen liittyvät palvelut.

Paikallisesti, lähellä

Palvelemme taloyhtiöitä paikallisesti. Meille on tärkeää olla lähellä isännöimiämme taloyhtiöitä ja manageeraamiamme kiinteistöjä, jotta voimme aidosti tutustua kiinteistöön, sen käyttäjiin sekä toimintaympäristöön.

Vaikka olemme lähellä, olemme myös yksi Suomen suurimmista isännöintialan ja kiinteistöjohtamisen toimijoista. Koko on meille tärkeä, koska sen ansiosta pystymme kehittämään ja luomaan asiakaslähtöisiä toimintamalleja ja palveluita. Niiden avulla voimme palvella asiakkaitamme yhä ketterämmin ja mutkattomammin. Ja koska haluamme olla lähellä asiakkaitamme, kasvatamme toimistoverkostoamme koko ajan.

Ketterästi moderneilla työkaluilla

Vaikka aitoja kohtaamisia ei korvaa mikään, uskomme, että monet asiat on ketterintä hoitaa digitaalisten palveluiden avulla. Hyödynnämme taloyhtiöiden ja kiinteistöjen johtamisessa moderneja työkaluja.

Digitaaliset palvelut säästävät ympäristöä, vähentävät taloyhtiöiden kustannuksia ja nopeuttavat tiedonkulkua. Ne myös helpottavat omistajien ja kiinteistön käyttäjien elämää.

Digitaalisten palveluiden ansiosta meillä on aikaa taloyhtiöiden ja kiinteistöjen kehittämiseen sekä yhteistyöhön omistajien ja hallitusten kanssa. Siksi haluamme olla edelläkävijä digitaalisten palveluiden kehittämisessä ja käyttöönotossa.

Läpinäkyvästi ja avoimesti

Yksi tärkeimmistä toimintaamme ohjaavista periaatteista on läpinäkyvyys. Se tarkoittaa sitä, että kaikki toimintamme kestää päivänvalon. Se tarkoittaa sitä, että teemme työmme rehellisesti ja avoimesti. Emme käytä omistajien varoja vilunkipeliin. Pidämme huolta, että isännöimämme ja manageroimamme yhtiöt toimivat lakien ja asetusten mukaisesti. Suosittelemme aina juuri kyseisen taloyhtiön ja kiinteistön kannalta aidosti parasta ratkaisua.

Pidämme hyvää huolta taloyhtiöistä ja kiinteistöistä ja niiden kunnosta, jotta omaisuuden arvo säilyy ja nousee.

Läpinäkyvyys kattaa myös hinnoittelumme: asiakkaamme tietävät aina, mitä sopimus kattaa ja paljonko mikäkin palvelu tai lisätyö maksaa.

Vastuullisuutta lisäten

Vastuullisuus on valintoja. Meilläkään ei ole taikasauvaa, jolla muuttaisimme taloyhtiöt kertaheitolla vastuullisiksi ja ekologisiksi, mutta teemme vastuullisia valintoja päätös kerrallaan, joka ikinen päivä. Samoin kodeissa ja taloyhtiöissä tehdään päivittäin monia valintoja. Useat niistä voivat olla tekoja ekologisen, sosiaalisen ja taloudellisen vastuullisuuden puolesta.

Asuminen muodostaa lähes kolmanneksen ihmisten vuotuisesta hiilijalanjäljestä, ja lämmitys aiheuttaa siitä suurimman osan. Millainen hiilijalanjälki sinun taloyhtiösi lämmitysmuodolla on? Pyrittekö aktiivisesti vähentämään veden tai energiankulutusta?

Vastuullisuuteen liittyy myös jätteiden määrän vähentäminen ja kierrätys. Oletteko te taloyhtiössäsi sitoutuneet kierrätykseen? Kierrätys säästää paitsi luontoa, myös rahaa. Monet vastuulliset valinnat vahvistavatkin luonnostaan taloyhtiösi taloutta. Taloyhtiön taloudelliseen vastuullisuuteen liittyy tietysti myös yhteisten varojen viisas käyttö, joka kestää avoimen tarkastelun.

Sosiaalinen vastuu taloyhtiössä voisi olla vaikkapa naapurisopua, huolenpitoa ja asumisviihtyisyyteen panostamista. Pidetäänkö sinun taloyhtiössäsi huolta naapureista ja asumisviihtyisyydestä?

Autamme taloyhtiötäsi toimimaan entistä vastuullisemmin.

Haluatko liittyä oivaan joukkoomme?

Haluamme olla isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen suunnannäyttäjä. Oivan nimi on tae alan parhaasta laadusta. Valitsemme huolellisesti sekä työntekijämme että yhteistyökumppanimme niin paikallistasolla kuin valtakunnallisestikin.

Tiedämme, että osaavat ja työssään viihtyvät ammattilaiset ovat oivallisen asiakaskokemuksen tae – siksi pidämme huolta henkilöstömme hyvinvoinnista ja osaamisen kehittämisestä.

Haluamme olla toimialan paras työpaikka. Kiinnostuitko urasta meillä?

Aina oivallisempaa palvelua?

Haluamme kehittyä ja kehittää toimintaamme vastaamaan aina paremmin asiakkaidemme tarpeisiin. Siksi olemme kiinnostuneita juuri sinun kokemuksistasi. Käytä hetki aikaasi ja anna meille palautetta. Palkitsemme hyvät kehittämisideat.

Oivalluksia

Taloyhtiöelämä on valtavan kiinnostavaa, ja taloyhtiöiden hoitamisessa tarvitaan paljon tietoa ja osaamista. Kohtaamme työssämme jatkuvasti kiinnostavia tarinoita, uutisia ja ajankohtaista tietoa, joista uskomme olevan hyötyä myös sinulle – oletpa asukas, osakas, hallituksen jäsen tai muuten vaan taloyhtiöelämästä kiinnostunut.

Lue lisää, inspiroidu ja opi uutta, jotta voisit nauttia taloyhtiöelämästä.