Etusivu » Oiva

Hyvän taloyhtiöelämän asialla

Tehtävämme on pitää huolta, että tässä maassa asuminen luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Meillä on paloa pistää taloyhtiöiden asiat ja koko ala kuntoon. Toimimme valtakunnallisesti, mutta palvelemme aina paikallisesti. Tällä sivulla esittäydymme ja kerromme, mihin uskomme. Löydät alta myös kaikki toimistomme ja voit katsoa paikalliset yhteystiedot.

Tervetuloa, hauska tutustua!

Palvelemme paikallisesti

Olemalla lähellä isännöimiämme taloyhtiöitä ja johtamiamme kiinteistöjä pääsemme kunnolla tutustumaan niin kohteisiin kuin käyttäjiinkin. Näin se hyvä yhteistyö syntyy!

Vaikka olemme lähellä, olemme myös yksi maan suurimpia isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen alalla. Iso koko takaa, että meillä on lihaksia viedä alituiseen palveluamme eteen päin ja olla avuksi mahdollisimman mutkattomasti. Avaamme koko ajan uusia toimipaikkoja ympäri Suomen, jotta voimme olla yhä useammalle asiakkaalle lähellä ja läsnä.

Oivan tarina

Kyllä se on vaan kaikkien etu, että pidämme taloyhtiöelämästä huolta. Hyvän isännöinnin merkitys kun ulottuu lattiasta kattoon, asujien eloon ja ihan koko yhteiskuntaan.

Meillä isännöinnin konkarit ja uuden polven tekijät huolehtivat, että tässä maassa asuminen luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Seisomme taloyhtiöiden päättäjien rinnalla uskaltaen sekä haastaa että kuunnella. Meillä on paloa pistää taloyhtiön asiat kuntoon viihtyvyyden, taloudellisuuden ja vastuullisuuden nimissä.

Näissä hommissa on hyvä pitää silmät, korvat ja uudet ovet alituiseen auki. Avoimuus pätee erityisesti asiakkaidemme suuntaan. Toimimme rehdisti ja näkyvästi.

Palvelemme aina paikallisesti ja vahvistusta isännöitsijämme saavat Oivan monitaitavista taustajoukoista. Hyväksi todettuja taikasanojamme ovat välitön palvelu, elämää helpottavat digiapurit sekä terve työyhteisö.

Ihanteellinen taloyhtiöelämä syntyy yhteistuumin. Meillä on kosolti näkemystä, taloyhtiöillä taas tietoa ja toiveita. Yhdistetään voimamme, niin saamme sekä asujat että kiinteistöt voimaan hyvin.

Nimittäin onni lähtee kotoa ja kantaa pitkälle.

Sujuvaa taloyhtiöelämää teillekin?

Digiapurit, Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.

Tässähän tämä arki ja hommat rullaa. Asiat hoituvat nopeasti ja pyörät laitetaan pyörimään rivakasti!

Juha Väkimies – Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Jkl:n Postimies

Oiva on nyt rekrytoiva

Haemme alituiseen hyviä tekijöitä luomaan hyvää taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muitakin tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.