Etusivu » Oiva » Jyväskylä

Oiva Isännöinti Jyväskylä

Paikallistuntemuksemme ansiosta tiedämme, mitä jouheva arki merkitsee Jyväskylässä – aina Kangasvuoresta Keljoon ja Kortepohjasta Vaajakoskelle.

Toimistomme Jyväskylässä

Hei Jyväskylä, olemme läsnä ja lähellä. Tule käymään toimistolla, soittele tai viestittele!

Osoite

Kauppakatu 16
40100 Jyväskylä


Yhteydenotto

asiakaspalvelu.jyvaskyla@oi.fi

Puhelin

0207 120 440

Avoinna

Ma-pe: 9–15

Verkkolaskuosoite

003731022149
Operaattori: Maventa (003721291126)

Puhelun hinta: matkapuhelinverkkomaksu + paikallisverkkomaksu. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Osoite

Vapaudenkatu 48–50
40100 Jyväskylä


Yhteydenotto

info.jyvaskyla@oi.fi

Puhelin

020 611 4200

Avoinna


Ma-to: 9–15
Pe: 9-14

Verkkolaskuosoite

003724300665
Operaattori: Maventa (003721291126)

Puhelun hinta: matkapuhelinverkkomaksu + paikallisverkkomaksu. Ulkomailta soitettaessa hinta määräytyy paikallisen operaattorin hinnaston mukaisesti.

Osoite

Alasinkatu 1-3
40320 Jyväskylä


Yhteydenotto

isannointi@nosteisannointi.fi

Puhelin

044 737 2250

Avoinna

Ma-to: 9–15
Pe: 9-14

Verkkolaskuosoite

003722631188
Operaattori: Maventa (003721291126)

Noste Isännöinti Oy mukaan Oivan tiimiin

Noste Isännöinti on tarjonnut ammattitaitoista isännöintiään Jyväskylässä ja Keski-Suomessa jo vuosikymmenten ajan. Halki vuosien se on kerännyt kiitosta niin mutkattomasta paikallisesta palvelustaan kuin läpinäkyvyydestään.

Asiakkaiden etu ja avoimuus ovatkin Nosteen ja Oivan yhteisiä arvoja, siksi yhdistimme voimamme vuoden 2022 lopulla. Näin Nosteen kiitelty isännöinti sai tuekseen Oivan leveät hartiat – ja palvelu sen kun jouhevoituu!

Olemme Oivan isännöitsijän myötä saaneet taloyhtiömme johtamisen avuksi pitkänlinjan tietämystä ja vankkaa kokemusta, joka onkin yllätykseksi aiheuttanut meillä monia ahaa-elämyksiä. Ai näin ne asiat kannattaa hoitaa! Isännöitsijämme viestii koko hallitukselle selkeästi ja aktiivisesti ilman turhia kyselyjä. Kaikkiaan erittäin tyytyväisiä olemme hallituksessa tähän yhteistyöhön.

Vesa Hakala – Hallituksen puheenjohtaja As Oy Amurinhaka

Uutta isännöitsijää etsimässä?

Pidämme huolen, että teillä taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistön arvo kukoistaa.

Oiva on nyt rekrytoiva

Haemme alituiseen hyviä tekijöitä luomaan hyvää taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muitakin tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Nyt on toimittava nopeasti – ARA:n tuet supistumassa merkittävästi 

Energiahankkeisiin valtion tukea haluavien taloyhtiöiden on nyt syytä olla ripeitä. Hallituksen ajamista säästötoimenpiteistä johtuen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tukimuotoja ollaan karsimassa merkittävästi. Esimerkiksi energia- ja kaukolämpöavustuksia ei enää ensi vuonna myönnetä. Sama koskee sähköautojen latauspaikka-avustuksia, joita on tälle vuodelle haettu jo enemmän kuin määrärahoja on käytettävissä.

Hissi- ja esteettömyysavustuksia, iäkkäiden ja vammaisten asuntojen korjausavustuksia sekä kuntotutkimuksen ja perusparannuksen suunnitteluavustuksia myönnetään jatkossakin, mutta ensi vuoden talousarvioon varattu summa on vain 9,5 miljoonaa euroa.

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivassa

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Isännöitsijän vaihdon ei pidä rasittaa hallitusta

Isännöitsijän valinta on taloyhtiön hallituksen tärkein yksittäinen tehtävä. Hyvä isännöinti pitää huolen, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Huonoa isännöintiä ei tarvitse sietää, vaan kannattaa etsiä uusi kumppani.