Energiavinkit taloyhtiölle

Taloyhtiöissä energiatehokkuutta voidaan parantaa monilla
erilaisilla toimenpiteillä. Osa niistä on raskaita ja kalliitakin, mutta
usein pienilläkin toimenpiteillä voidaan saada aikaan merkittäviä
– jopa kymmenien prosenttien – säästöjä, kunhan vain
ryhdytään toimeen.

Vaikka taloyhtiöllä on vastuullaan melko paljonkin energiankulutuksen säästämiseen vaikuttavia asioita, vielä suurempi vaikutus on asukkailla, heidän asenteillaan ja käyttötottumuksillaan. Pienistä puroista syntyy suuri virta, joten kaikkien yhteistyötä tarvitaan. Taloyhtiön hallituksen vastuulla on pitää
energiansäästöä koskevia asioita esillä ja muistuttaa asukkaita heidän vaikutuksestaan yhteisten
kustannusten syntymisessä.

Lataa maksuton oppaamme, jossa annamme parhaat vinkkimme, niin pienet kuin suuretkin, taloyhtiön energiatehokkuuden parantamiseen!

Vinkkimme vastuulliseen asumiseen

Asumisen ympäristöteoilla on vaikutusta! Valtaosa asumisen hiilijalanjäljestä syntyy jo suunnittelun ja rakentamisen aikana tehdyistä ratkaisuista, kuten materiaalivalinnoista. Asumisen aikaisilla teoilla voit kuitenkin vaikuttaa omaan hiilijalanjälkeesi auttaen luontoa ja ympäristöä voimaan paremmin. Samalla voit itse säästää riihikuivaa rahaa! Lataa Vastuullisen asuminen -oppaamme ja kerää vinkkimme talteen.

Nappaa talteen vinkit uuteen hallitus tehtävääsi!

Tulitko valituksi taloyhtiösi hallitukseen? Hienoa, onnittelut!

Tehtäväsi taloyhtiön hallituksessa tarjoaa sinulle upean tilaisuuden rakentaa oivallisen sujuvaa ja mutkatonta taloyhtiöelämää juuri teidän yhtiöllenne. Pääset vaikuttaamaan oman taloyhtiösi asioihin ja osallistumaan niin pienten kuin isompien päätösten valmisteluun ja toteutukseen kaikkien osakkaiden edustajana.