Etusivu » Kiinteistömanageeraus

Pidämme huolen, että kiinteistönne arvo kukoistaa ja kehittyy.

Huolehdimme kiinteistöstänne kattavasti sen elämän eri käänteissä. Varmistamme hyvän tuoton, arvon kehittymisen sekä vaivattoman omistamisen.

Luvut puhuvat puolestaan

14

Paikkakuntaa

36 M €

Liikevaihto

356

Ammattilaista

Miksi Oiva?

Teemme omistamisesta helpompaa. Huolehdimme kattavasti ja oma-alotteisesti kiinteistönne kunnosta, taloudesta, vuokrauksesta sekä muista palveluista kiinteistön elämän eri vaiheissa.

Palvelumme tarkoituksena on varmistaa tilojen korkeat käyttöasteet, vuokralaisten tyytyväisyys ja tietenkin tuotto. Kehitämme ja hoidamme kiinteistöänne niin, että sen arvo kehittyy vastuullisesti.

Toimimme läpinäkyvästi, paikallisesti ja avoimesti, jotta omistaminen on turvallista.

Omista huoletta, tiimimme hoitaa joustavasti kaiken muun.

Huolehdimme kiinteistönne kunnosta, taloudesta, vuokrauksesta ja muista palveluista sopimuksemme mukaan, jotta voitte keskittyä huolettomaan ja vaivattomaan omistamiseen. Räätälöimme palvelumme aina joustavasti ja teidän tarpeidenne mukaan.

Kiinteistöänne hoitaa aina asiantunteva tiimi, jota johtaa teille nimetty asiakkuuspäällikkö. Tiimiin kootaan kaikki kiinteistönne hoitamiseen tarvittava osaaminen – rakennamme teille tarvittaessa vaikka oman asiakaspalvelun.

Vastuullisesti parempia tuottoja

Meillä on kosolti keinoja kiinteistönne energiatehokkuuden ja vihreän tulevaisuuden varalle. Autamme pienentämään energiankulutusta, vedenkulutusta sekä hiilijalanjälkeä. Pienempi hiilijalanjälki pienentää myös asuntosalkun kustannuksia ja kasvattaa tuottoa.

Hyödynnämme digiä ja dataa kiinteistönne hoitamisessa. Näin päätökset perustuvat tietoon ja asioiden hoitaminen sujuu jouhevasti.

Jätä kiinteistön arvon kehitys kontollemme

Meillä on ennakoiva, suunnitelmallinen ja oma-aloitteinen ote kiinteistön arvon kasvattamiseen. Kehitämme jatkuvasti kiinteistöä, toteutamme korjaukset juuri oikeaan aikaan ja hoidamme taloutta jämptillä otteella.

Läpinäkyvästi, paikallisesti ja avoimesti

Asiakkaita aidosti tukeva, paikallinen ja läpinäkyvä palvelu – sitä on Oivan kiinteistöjohtaminen. Digitaalisten palvelujemme avulla näet reaaliaikaisesti kiinteistönne tilan ja talouden. Digiapurimme myös laskevat portfolion hallinnan kustannuksia ja mahdollistavat paremman tuoton kiinteistöomaisuudesta.

Kehitämme aktiivisesti sähköisiä työkalujamme jouhevan arjen takaamiseksi ja portfolion hallinnan tehostamiseksi.

Toimimme lakien ja säädösten mukaan ja torjumme harmaata taloutta ja korruptiota. Edellytämme myös kumppaneiltamme vastuullisuutta ja huomioimme hankinnoissa sosiaalisen, taloudellisen ja ekologisen kestävyyden.

Palvelumme

Pidämme kiinteistöt kunnossa ja vuokralaiset tyytyväisinä joka päivä. Tähtäämme tilojen korkeisiin käyttöasteisiin. Palveluja on tarjolla kaikenlaisille kiinteistötyypeille niiden elämän eri vaiheisiin.

Olemme nopeasti kasvava konserni ja luotettava kumppani niin kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden omistajille, vuokranantajille kuin suomalaisille ja kansainvälisille kiinteistösijoittajillekin.

Räätälöimme manageeraussopimuksen aina niin yrityksen kuin kiinteistönkin tarpeiden ja toiveiden mukaan. Sopimus voi koostua esimerkiksi kiinteistön taloushallinnosta, kiinteistöjohtamisesta ja teknisistä palveluista, vuokraus- ja myyntipalveluista sekä energia- ja ympäristöpalveluista.

Asuntojen ja toimitilojen kiinteistöjohtaminen ja tekniset palvelut

Suunnitelmallisuudella ja ennakoimisella saadaan kiinteistön arvo kukoistamaan. Kiinteistön manageeraus, tekninen manageeraus ja elinkaaren hallinta ovat Oivan erityisosaamista. Teemme kuntoarviot, energiatodistukset ja muut tärkeät tekniset selvitykset.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat oleellisesti myös vahinkojen lausuntopalvelut sekä korjausrakentamisen ja projektien johtaminen. Hoidamme myös ostopalveluiden kilpailuttamiset ja hankinnat.

Ylläpitopalveluumme kuuluu kaikkien korjaus- ja muutostöiden sujuva johtaminen ja raportointi yhdessä teknisen managerin kanssa.

Asiantunteva tiimi palveluksessanne

Kiinteistönne asioita hoitaa aina asiantunteva tiimi, jota johtaa teille nimetty asiakkuuspäällikkö. Tiimi koostuu tarpeidenne ja teille räätälöidyn palvelukokonaisuuden mukaisesti asiakaspalvelun, vuokrauksen, taloudenhallinnan, teknisten palveluiden ja energiamanageerauksen asiantuntijoista.

Meille on tärkeää, että saamme Oivalle töihin alan parhaat ja sitoutuneimmat työntekijät. Siksi panostamme työntekijöidemme hyvinvointiin ja työkaluihin, jotta heillä on hyvät lähtökohdat pitää huolta asiakkaistamme.

Kiinteistön talous- ja raportointipalvelut

Hoidamme taloushallinnon aina avoimesti, luotettavasti, läpinäkyvästi ja yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti. Kiinteistövarallisuutta vaalimme turvallisesti ja riskittömästi. Palvelut ja raportointi toteutetaan juuri niin kuin teidän yhtiöllenne on parasta. Yhtiönne edustajalla on luonnollisesti aina katseluoikeus kiinteistön taloushallintoon.

Asuntojen ja toimitilojen vuokraus

Hoidamme vuokrauksen tehokkaasti ja valitsemme luotettavat vuokralaiset, jotta maksimoimme kiinteistönne tuoton. Kehitämme digitaalisia palveluitamme jatkuvasti. Palvelustamme löytyvät kaikki vapaana ja vapautumassa olevat asunnot. Tähtäämme tilojen korkeaan käyttöasteeseen ja tyytyväisiin vuokralaisiin, jolla varmistamme parhaan tuoton.

Energia- ja ympäristöpalvelut

Panostamme erityisesti kiinteistöjen energiatehokkaaseen käyttöön ja ympäristöjohtamiseen. Pyrimme pienentämään kiinteistönne energian- ja vedenkulutusta, optimoimme jätteiden kierrätyksen ja tähtäämme pienempään hiilijalanjälkeen. Teemme myös energiaselvityksiä – näin energiankulutukseen voidaan vaikuttaa dataan perustuen.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Haluatko kuulla lisää oivallisesta kiinteistönhoitamisesta? Sovitaan tapaaminen.

Oiva on nyt rekrytoiva

Haemme alituiseen hyviä tekijöitä luomaan hyvää taloyhtiöelämää. Oivalla pääset kehittämään osaamistasi terveessä työyhteisössä, jossa pidetään omista huolta.

Isännöinnin ja kiinteistöjohtamisen lisäksi meillä on kosolti muitakin tehtäviä tarjolla. Tekniset asiantuntijat, kirjanpitäjät, kiinteistösihteerit, asiakaspalvelijat ja monet muut oman tonttinsa ammattilaiset ovat tärkeä osa Oivan taikaa.

Tutustu vapaisiin paikkoihin ja hae mukaan joukkoon oivalliseen! Tai laita ihmeessä avointa hakemusta tulemaan, jos sinua kiinnostavia rooleja ei juuri nyt ole tarjolla.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Nyt on toimittava nopeasti – ARA:n tuet supistumassa merkittävästi 

Energiahankkeisiin valtion tukea haluavien taloyhtiöiden on nyt syytä olla ripeitä. Hallituksen ajamista säästötoimenpiteistä johtuen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tukimuotoja ollaan karsimassa merkittävästi. Esimerkiksi energia- ja kaukolämpöavustuksia ei enää ensi vuonna myönnetä. Sama koskee sähköautojen latauspaikka-avustuksia, joita on tälle vuodelle haettu jo enemmän kuin määrärahoja on käytettävissä.

Hissi- ja esteettömyysavustuksia, iäkkäiden ja vammaisten asuntojen korjausavustuksia sekä kuntotutkimuksen ja perusparannuksen suunnitteluavustuksia myönnetään jatkossakin, mutta ensi vuoden talousarvioon varattu summa on vain 9,5 miljoonaa euroa.

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivassa

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Isännöitsijän vaihdon ei pidä rasittaa hallitusta

Isännöitsijän valinta on taloyhtiön hallituksen tärkein yksittäinen tehtävä. Hyvä isännöinti pitää huolen, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Huonoa isännöintiä ei tarvitse sietää, vaan kannattaa etsiä uusi kumppani.