Kiinteistömanageeraus

Juuremme ulottuvat yli 50 vuoden päähän, mutta toimintamallimme perustuu uuteen ajatteluun.

Huolehdimme kiinteistöstänne kattavasti, kaikissa elinkaaren vaiheissa. Varmistamme kiinteistönne hyvän tuoton, arvon kehittymisen sekä vaivattoman omistamisen.
80 000
Isännöitävää asuntoa
1 150
Asiakasyhtiötä
28 M €
Liikevaihto
280
Ammattilaisia

Miksi Oiva?

Teemme omistamisesta helpompaa huolehtimalla proaktiivisesti ja kokonaisvaltaisesti kiinteistönne kunnosta, taloudesta, vuokrauksesta ja muista palveluista kiinteistön koko elinkaaren ajan.

Palvelumme tähtää tilojen korkeisiin käyttöasteisiin ja tyytyväisiin vuokralaisiin, mikä parantaa kiinteistönne tuottoa.

Kehitämme ja hoidamme kiinteistöänne siten, että sen arvo kehittyy vastuullisesti.

Toimimme läpinäkyvästi, paikallisesti ja avoimesti, jotta omistaminen olisi turvallista.

 

 

 

 

 

Helppoutta räätälöidyllä palvelukokonaisuudella

Huolehdimme kiinteistönne kunnosta, taloudesta, vuokrauksesta ja muista palveluista sopimuksemme mukaan, jotta voitte keskittyä huolettomaan ja vaivattomaan omistamiseen. Räätälöimme palvelumme aina tarpeidenne mukaan joustavasti.

Kiinteistöänne hoitaa aina asiantunteva tiimi, jota johtaa teille nimetty asiakkuuspäällikkö. Tiimiin kootaan kaikki kiinteistönne hoitamiseen tarvittava osaaminen – rakennamme teille tarvittaessa vaikka oman asiakaspalvelun.

 

Vastuullisesti parempia tuottoja

Monipuoliset ympäristöjohtamisen palvelumme takaavat kiinteistönne energiatehokkuuden ja vihreämmän tulevaisuuden. Hoidamme kiinteistöänne asiantuntevasti ja ennakoivasti, ja autamme pienentämään energian- ja vedenkulutusta sekä hiilijalanjälkeä. Pienempi hiilijalanjälki pienentää myös asuntosalkun kustannuksia ja kasvattaa tuottoa.

Hyödynnämme digitaalisuutta ja dataa kiinteistönne hoitamisessa, jotta päätökset perustuvat tietoon, ja asioiden hoitaminen sujuu nopeasti ja tehokkaasti.

Teemme kaiken tämän ja paljon muuta, jotta varmistamme mahdollisimman hyvän ja vastuullisen tuoton kiinteistöstänne.

 

 

Kiinteistövarallisuuden arvon kehittymistä

Kehitämme kiinteistöänne, hoidamme korjaukset oikea-aikaisesti ja hallitsemme taloutta asiantuntevasti varmistaaksemme kiinteistönne arvon kehittymisen.

Ennakoiva, suunnitelmallinen ja proaktiivinen toiminta on avain kiinteistön arvon kehittymiseen positiivisesti.

Läpinäkyvästi, paikallisesti ja avoimesti

Tärkein arvomme on asiakaslähtöinen, paikallinen ja läpinäkyvä toiminta.

Digitaaliset palvelumme takaavat reaaliaikaisen näkymän kiinteistönne tilaan ja talouteen, ja ne myös laskevat portfolion hallinnan kustannuksia ja mahdollistavat paremman tuoton kiinteistöomaisuudesta. Kehitämme aktiivisesti sähköisiä työkalujamme sujuvan arjen takaamiseksi ja portfolion hallinnan tehostamiseksi.

Toimimme lakien ja säädösten mukaan ja torjumme harmaata taloutta ja korruptiota. Edellytämme myös kumppaneiltamme vastuullisuutta ja huomioimme hankinnoissa sosiaaliseen, taloudelliseen ja ekologiseen kestävyyteen liittyvät tekijät.

Arvoa tuottavaa kumppanuutta

Kun etsit asiantuntevaa kumppania kiinteistönne hoitamiseen, tutustu tarkemmin palveluihimme.

Kiinnostuitko palveluistamme?

Kun haluat keskustella tarkemmin kiinteistösi hoitamisesta, ota yhteyttä – sovitaan tapaaminen.