Talointra
Talointra.fi on sähköinen palvelukanava taloyhtiön asukkaille

Kiinteistö-
manageeraus

Juuremme ulottuvat yli 40 vuoden päähän, mutta toimintamallimme perustuu uuteen ajatteluun.

Huolehdimme kiinteistöstänne kattavasti, kaikissa elinkaaren vaiheissa. Varmistamme kiinteistönne hyvän tuoton, arvon kehittymisen sekä vaivattoman omistamisen.

Räätälöidyn palvelukokonaisuutemme avulla palvelemme kiinteistö- ja asuntoyhtiöiden omistajia, liikekiinteistöjen omistajia ja käyttäjäomistajia, kuntia, kaupunkeja, vuokranantajia sekä suomalaisia ja kansainvälisiä kiinteistösijoittajia.
50 000
Isännöitävää asuntoa
1150
Asiakasyhtiötä
18,8M€
Liikevaihto
200
Asiantuntijaa

Parempaa omistamista, tuottoa ja arvoa

Räätälöimme manageeraussopimuksen aina yrityksenne ja kiinteistönne tarpeiden mukaan. Sopimus voi koostua esimerkiksi kiinteistön taloushallinnosta, kiinteistöjohtamisesta ja teknisistä palveluista, vuokraus- ja myyntipalveluista sekä energia- ja ympäristöpalveluista.

Vaivatonta omistamista

Huolehdimme kiinteistönne kunnosta, taloudesta, vuokrauksesta ja muista palveluista sopimuksemme mukaan, jotta voitte keskittyä huolettomaan ja vaivattomaan omistamiseen. Kun kiinteistö tulee hoidettavaksemme, hyödynnämme kokemustamme ja asiantuntemustamme ja katsomme kiinteistöä uusin silmin. Tunnistamme kiinteistönne potentiaalin sekä kehitettävät asiat niin teknisestä kuin taloudellisesta näkökulmasta.

Hyvää ja vastuullista tuottoa kiinteistöstänne

Hyödynnämme digitaalisuutta ja dataa kiinteistönne hoitamisessa, jotta päätökset perustuvat tietoon ja asioiden hoitaminen sujuu tehokkaasti. Hoidamme kiinteistöänne asiantuntevasti ja ennakoivasti, ja autamme pienentämään energian- ja vedenkulutusta sekä hiilijalanjälkeä. Teemme kaiken tämän ja paljon muuta, jotta varmistamme mahdollisimman hyvän ja vastuullisen tuoton kiinteistöstänne.

Kiinteistövarallisuuden arvon kehittymistä

Kehitämme kiinteistöänne, hoidamme korjaukset oikea-aikaisesti ja hallitsemme taloutta asiantuntevasti varmistaaksemme kiinteistönne arvon kehittymisen.

Palvelut

Kiinteistön talous- ja raportointipalvelut

Hoidamme taloushallinnon luotettavasti ja yhdessä asetettujen tavoitteiden mukaisesti, aina avoimesti ja läpinäkyvästi. Turvalliset toimintatapamme takaavat kiinteistövarallisuuden riskittömän hoidon. Palvelumme ja raportointi räätälöidään tarpeidenne mukaisesti ja edustajallanne on aina katseluoikeus kiinteistön taloushallintoon.

Kiinteistöjohtaminen ja tekniset palvelut

Ennakoiva ja suunnitelmallinen toiminta on avain kiinteistönne arvon kohottamiseen. Kiinteistön manageeraus, tekninen manageeraus ja elinkaaren hallinta ovat tärkeä osa toimintaamme ja ydinosaamistamme. Teemme kuntoarviot, energiatodistukset ja muut tekniset selvitykset.

Asiantuntijapalveluihimme kuuluvat oleellisesti myös vahinkojen lausuntopalvelut sekä korjausrakentamisen ja projektien johtaminen. Hoidamme myös ostopalveluiden kilpailuttamiset ja hankinnat.

Energia- ja ympäristöpalvelut

Pyrimme pienentämään kiinteistönne energian- ja vedenkulutusta, optimoimme jätteiden kierrätyksen ja tähtäämme pienempään hiilijalanjälkeen. Raportoimme energia- ja ympäristöasiat haluamallanne tavalla.

Asuntojen ja toimitilojen vuokraus

Hoidamme valtakunnallisesti kiinteistöjenne vuokraukset tehokkaasti maksimoidaksemme kiinteistönne tuoton.

Vastuullisuus

Olemme yrityksellenne vastuullinen kumppani, joka kehittää sekä omaa että asiakaskiinteistöjemme vastuullisuutta.

Pyrimme pienentämään kiinteistöjen energian- ja vedenkulutusta ja hiilijalanjälkeä. Teemme energiaselvityksiä, joiden pohjalta energiankulutukseen voi vaikuttaa datan pohjalta.

Toimimme lakien ja säädösten mukaan ja torjumme harmaata taloutta ja korruptiota. Edellytämme myös kumppaneiltamme vastuullisuutta ja huomioimme hankinnoissa sosiaaliseen, taloudelliseen ja ekologiseen kestävyyteen liittyvät tekijät.

Haluamme olla alan paras työpaikka. Panostamme työntekijöidemme henkiseen ja fyysiseen terveyteen, turvallisuuteen ja hyvinvointiin. Tarjoamme mielenkiintoisia työtehtäviä sekä mahdollisuuksia osaamisen ja ammattitaidon kehittämiseen ja uralla etenemiseen. Emme hyväksy syrjiviä käytäntöjä, vaan toimimme yhdenvertaisuuden ja tasa-arvon puolesta.

Yhteystiedot
Mikko Niskanen
Liiketoimintajohtaja
Tero Penttinen
Aluejohtaja
Voitto Hyvärinen
Aluejohtaja
Tomi Taanila
Head of sales, KTM

Oiva Group

Oiva Group on Suomen johtava kiinteistöjohtamisen kumppani. Vastaamme muun muassa yli 15 000 vuokra-asunnon ja asumisoikeusasunnon kattavan kiinteistövarallisuuden johtamisesta, vuokrauksesta ja ylläpidosta Suomessa. Isännöimme yli 50 000 asuntoa. Asiakkainamme on yli 1150 taloyhtiötä. Oiva Groupin liikevaihto on 18,8 miljoonaa euroa. Teemme töitä 200 asiantuntijan voimin eri puolilla Suomea.

Keskitymme kumppanuuteen asiakkaidemme kanssa, kiinteistöjohtamisen laatuun ja kustannustehokkuuteen. Kehitämme digitaalisia palveluita ja luomme läpinäkyvyyttä ja avoimuutta.

Varmistamme kiinteistönne hyvän ja vastuullisen tuoton, kiinteistövarallisuuden arvon kehittymisen sekä vaivattoman omistamisen.

Asiakkaitamme ovat muun muassa

 • kiinteistösijoittajat
 • kiinteistöosakeyhtiöt
 • vuokrataloyhtiöt
 • asumisoikeusyhtiöt ja-yhteisöt
 • oppilaskiinteistöt
 • palvelukodit ja hoivayhtiöt
 • kunnat ja kaupungit
 • asunto-osakeyhtiöt
 • liikekiinteistöt
 • käyttäjäomistajat
 • kaupparyhmät

Tervetuloa asiakkaaksemme!

Kiinnostuitteko palveluistamme?

Jos etsitte asiantuntevaa kumppania kiinteistönne hoitamiseen, jätä yhteystietosi.
Otamme yhteyttä ja sovimme tapaamisen.