Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa.

Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa.

– Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä omistajavaihdoksella ole vaikutusta asiakassopimuksiin tai toimipisteisiimme. Asiakkaille tuttu henkilökunta jatkaa asiakkaidemme palvelemista entiseen tapaan Timo Metsälä toteaa.

Paikallinen yhtiö osaksi koko toimialan muutosta

Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa.Oivaan yhdistyessään Aarre Isännöinti liittyy mukaan isännöinnin muutokseen, jonka toimiala ja suomalaiset taloyhtiöasukkaat ansaitsevat.

– Läpinäkyvyys on Oivan toiminnan ja koko toimialan muutoksen ajuri. Takaamme parhaan hinta-laatusuhteen ja hinnoittelumallimme ja palvelupakettimme ovat läpinäkyviä. Asiakkaamme tietävät sopimusehdot ja mitä palvelut maksavat, Oiva Isännöinnin operatiivinen johtaja Mikko Niskanen kuvailee.

– Lisäksi jatkamme digitaalisten ratkaisujen kehittämistä, jotka helpottavat sekä taloyhtiön hallituksen työskentelyä että asukkaiden asiointia. Tavoitteemme on, että asiakkaillamme on aina käytössään ajankohtaisimmat tiedot omasta taloyhtiöstään, eli ne samat, jotka isännöitsijälläkin on, hän lisää.

Palvelua moniosaavan tiimin ja digiapureiden voimin

Oiva haastaa isännöintialaa pohjaamalla toiminnan tiimityöskentelyyn ja paikalliseen palveluun. Oma isännöitsijä on asiakkaan pääyhteyshenkilö ja hänet tavoittaa mutkattomasti useita eri yhteydenottokanavia pitkin.

Paikallisen osaamisen taustalla valtakunnallisesti toimii Oivan monialainen ammattilaistiimi, joka kehittää työkaluja ja tukee asumisen ja asiakaspalvelun ammattilaisia päivittäisessä työssään.

– Kiinnitämme jatkuvasti huomiota siihen, että yhdellä isännöitsijällä sopiva määrä kohteita, eli hänellä on jatkuvasti aikaa perehtyä asioihin ja hän vastaa ripeästi. Tiimityöskentely puolestaan takaa sen, että asiakas saa aina asiantuntevaa apua ja hänelle voidaan tarjota ratkaisuja ennakoivasti, eli jo ennen kuin hän itse huomaa niitä tarvitsevansa, Niskanen sanoo.

– Me tiedämme, että onnistuneeseen muutokseen ei ole oikopolkua. Se saavutetaan läpinäkyvyydellä, paremmalla palvelulla ja moderneilla työkaluilla. Tätä työtä tulemme jatkamaan osana Oiva Isännöintiä, Metsälä lupaa.

Lisätietoa

Timo Metsälä
toimitusjohtaja
Aarre Isännöinti
044 491 5306


Mikko Niskanen
Operatiivinen johtaja
Oiva isännöinti
050 0514 539

Oiva Isännöinti on yritys, joka rakentui kesällä 2021 yhteiseen omistukseen siirtyneistä Provia Isännöinnistä ja Avara Isännöinnistä sekä viidestä loppuvuonna 2021 toteutettujen yrityskauppojen kautta mukaan tulleista yrityksistä. Oiva on toteuttanut tämän jälkeen yhteensä 22 lisäyritysostoa. Oiva Isännöinti on valtakunnallinen, mutta samalla paikallinen täyden palvelun isännöintitoimisto. Oiva tähtää yhdeksi Suomen suurimmista isännöintialan toimijoista ja haluaa mukaansa parhaita paikallisia isännöintitoimistoja. Osana Aarre Isännöinti Oy:n omistajajärjestelyjä Timo Metsälä ja Jaakko Havia on kutsuttu Oivan osakkaiksi, ja he jatkavat nykyisissä tehtävissään toimiston johdossa.

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.

Taloyhtiön tilinpäätöksen merkitys

Taloyhtiön tilinpäätös tekee yhteisten rahojen käytöstä läpinäkyvää ja tarjoaa tietoa päätöksenteon tueksi

Taloyhtiön toiminta rahoitetaan tavallisesti lähes yksinomaan sen asukkaiden rahoilla, jotka kerätään pääasiassa erilaisten vastikkeiden muodossa. Kerran vuodessa varsinaisessa yhtiökokouksessa läpikäytävä ja hyväksyttävä taloyhtiön tilinpäätös antaa tiedollisen perustan kaikelle yhtiön päätöksenteolle ja siten myös osakkaiden viihtyisälle ja turvalliselle asumiselle.