ASA-Isännöinti vahvistaa Oivan asemaa pääkaupunkiseudulla

Oiva Isännöinti on hankkinut omistukseensa helsinkiläisen ASA-Isännöinti Oy:n. Yrityskauppa vahvistaa entisestään Oivan asemaa pääkaupunkiseudulla, ja nostaa Oivan liikevaihdon ensimmäistä kertaa yli 30 miljoonan euron rajan. Henkilöstöä Oivalla on 11 paikkakunnalla eri puolilla Suomea jo 315.

Helsingin Vallilassa toimiva ASA-Isännöinti Oy on perustettu vuonna 1994. Noin 2,2 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä yritys työllistää tällä hetkellä 17 henkeä.

– Oivan kasvu jatkuu suunnitellusti paitsi laajentumalla uusille paikkakunnille, myös vahvistamalla alueita, joissa meillä on jo toimintaa. Oivan kulmakiviä on asiakasta lähellä oleva paikallinen palvelu. Tämä edellyttää pääkaupunkiseudun kokoisella markkinalla useita toimistoja, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Hyvä taloyhtiöelämä on huoletonta ja sujuvaa

Oivalla tiedostetaan, että kodinomistajien luottamus on ansaittava arjessa joka päivä.

– Meille tärkeitä asioita ovat toiminnan avoimuus ja yrittäjähenkinen paikallinen palvelu. Elämän taloyhtiössä kuuluu olla huoletonta ja arjen sujuvaa. Hyvään taloyhtiöelämään kuuluu, että osakas tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja että taloyhtiön rahoja käytetään tarkoituksenmukaisesti ja vastuullisesti. Oiva tuo toimialalle läpinäkyvyyttä ja avoimuutta, joka ei ole vain pintakiiltoa, vaan kaikkea tekemistämme ohjaava arvo. Hyvän taloyhtiöelämän mahdollistava isännöinti on palvelua ihmiseltä ihmiselle. Siksi me haluamme olla paikallisesti lähellä ja tavoitettavissa siellä, missä asiakas haluaa.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.

Taloyhtiön tilinpäätöksen merkitys

Taloyhtiön tilinpäätös tekee yhteisten rahojen käytöstä läpinäkyvää ja tarjoaa tietoa päätöksenteon tueksi

Taloyhtiön toiminta rahoitetaan tavallisesti lähes yksinomaan sen asukkaiden rahoilla, jotka kerätään pääasiassa erilaisten vastikkeiden muodossa. Kerran vuodessa varsinaisessa yhtiökokouksessa läpikäytävä ja hyväksyttävä taloyhtiön tilinpäätös antaa tiedollisen perustan kaikelle yhtiön päätöksenteolle ja siten myös osakkaiden viihtyisälle ja turvalliselle asumiselle.

Hyvä taloyhtiöjohtaminen katsoo kauas ja saa perustansa asukkaiden toiveista ja tarpeista

Erinomainen asukaskokemus kaikille ja kiinteistön arvon aktiivinen kehittäminen. Siinä taloyhtiön johtamisen keskeisimmät päämäärät tiivistetysti. Mutta minkälaisella johtamisella tavoitteet voidaan saavuttaa? Entä minkälainen rooli kokonaisuudessa on isännöinnillä? Näkökulmia näihin monisyisiin kysymyksiin antaa Oiva Isännöinti Groupin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.