11.4.2023

ASA-Isännöinti vahvistaa Oivan asemaa pääkaupunkiseudulla

Oiva Isännöinti on hankkinut omistukseensa helsinkiläisen ASA-Isännöinti Oy:n. Yrityskauppa vahvistaa entisestään Oivan asemaa pääkaupunkiseudulla, ja nostaa Oivan liikevaihdon ensimmäistä kertaa yli 30 miljoonan euron rajan. Henkilöstöä Oivalla on 11 paikkakunnalla eri puolilla Suomea jo 315.

Helsingin Vallilassa toimiva ASA-Isännöinti Oy on perustettu vuonna 1994. Noin 2,2 miljoonan euron liikevaihtoa tekevä yritys työllistää tällä hetkellä 17 henkeä.

– Oivan kasvu jatkuu suunnitellusti paitsi laajentumalla uusille paikkakunnille, myös vahvistamalla alueita, joissa meillä on jo toimintaa. Oivan kulmakiviä on asiakasta lähellä oleva paikallinen palvelu. Tämä edellyttää pääkaupunkiseudun kokoisella markkinalla useita toimistoja, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

 

Hyvä taloyhtiöelämä on huoletonta ja sujuvaa

Oivalla tiedostetaan, että kodinomistajien luottamus on ansaittava arjessa joka päivä.

– Meille tärkeitä asioita ovat toiminnan avoimuus ja yrittäjähenkinen paikallinen palvelu. Elämän taloyhtiössä kuuluu olla huoletonta ja arjen sujuvaa. Hyvään taloyhtiöelämään kuuluu, että osakas tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja että taloyhtiön rahoja käytetään tarkoituksenmukaisesti ja vastuullisesti. Oiva tuo toimialalle läpinäkyvyyttä ja avoimuutta, joka ei ole vain pintakiiltoa, vaan kaikkea tekemistämme ohjaava arvo. Hyvän taloyhtiöelämän mahdollistava isännöinti on palvelua ihmiseltä ihmiselle. Siksi me haluamme olla paikallisesti lähellä ja tavoitettavissa siellä, missä asiakas haluaa.

Kaikki uutiset

Oiva Isännöinti on hankkinut omistukseensa Fincap Kiinteistövarainhoito Oy:n, joka vastaa Fincap Oy:n isännöintiliiketoiminnasta. Yhtiö on merkittävä toimija Seinäjoen talousalueella. Lisäksi sillä on toimintaa muun muassa pääkaupunkiseudulla, jossa Oivalla on jo ennestään vahva asema.

Isännöintiala on taas julkisuuden valokeilassa, eikä tälläkään kertaa positiivisessa sävyssä. Helsingin Sanomat julkaisi viikonloppuna kärkevähkön artikkelin isännöinnissä tapahtuneista väärinkäytöksistä.
Isännöinnissä toimitaan tärkeiden asioiden parissa. Suomalaisten kodit ja kansalaisten merkittävä varallisuus on annettu isännöinnin vastuulle. Tämän vuoksi alan ongelmat pitää nostaa esiin.

Oiva Isännöinti on ostanut OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy:n liiketoiminnan Uudenmaan Osuuspankilta. Yhtiöllä on toimipisteet Porvoossa ja Mäntsälässä. Lisäksi se tarjoaa isännöintipalveluita Helsingin, Askolan ja Loviisan alueiden taloyhtiöille.

Yrityskauppa nostaa Oivan liikevaihdon noin 35 miljoonaan. Henkilöstöä Oivalla on jo noin 350 kaikkiaan 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.