Mikkeliläinen Arvokaksikko Oivan tiimiin

Isännöinnin uudistaminen etenee vauhdilla. Oiva isännöinti on hankkinut omistukseensa mikkeliläisen Arvokaksikko Oy:n, joka toimii Etelä-Savon maakuntakeskuksessa nimellä Mikkelin Kiinteistöpysäkki. Kaupan myötä Oivan liikevaihto nousee 28 miljoonaan euroon, eli se on kolminkertaistunut reilussa vuodessa. Henkilöstön määrä on kasvanut noin 90:stä noin 280:een, eli Oiva on myös merkittävä työllistäjä isännöintialalla.

Mikkelin Kiinteistöpysäkki on samalla tavalla vahva alueellinen toimija kuin Oivaan aiemmin liittyneet paikalliset yritykset. Se on tehnyt reilun miljoonan euron liikevaihtoa ja työllistänyt 12 kiinteistöalan ammattilaista. Yritys on perustettu vuonna 2007, ja sen toiminta on laajentunut tasaisesti vuosittain.

Uusimman yrityskaupan myötä Oivan liikevaihto nousee noin 28 miljoonaan euroon. Henkilöstön määrä on kaupan jälkeen noin 280. Aluksi lähinnä pääkaupunkiseudulla toimineella Oivalla on toimipisteitä jo 11 paikkakunnalla eri puolella Suomea, ja Mikkeliin laajentuminen nostaa paikkakuntien määrän 12:een.

Paikallista osaamista tiimityönä

Oivan tavoitteena on laajentua ottamalla mukaan alueidensa parhaita isännöintitoimistoja eri puolilla Suomea.

– Mikkeli on Oivalle uusi markkina, mutta Kiinteistöpysäkin henkilöstölle sitäkin tutumpi. Pidämme jatkossakin tiukasti kiinni aidosta paikallisuudesta. Tuttu paikallinen isännöitsijä on edelleen asiakkaiden paras apu. Avukseen hän saa nyt lisäksi Oivan laajan ja monipuolisen huippuosaajien tiimin sekä jatkuvasti kehittyvät modernit digitaaliset työkalumme, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

– Elämän taloyhtiössä kuuluu olla osakkaalle huoletonta ja arjen sujuvaa. Osakkaan on saatava aina tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja mihin taloyhtiön rahoja käytetään. Meille nämä asiat ovat ihan yhtä tärkeitä kuin omaisuudestaan ja sen arvon kehittymisestä huolta kantavalle osakkaalle. Siksi olemme lähellä ja läpinäkyviä.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.