Oiva Isännöinti ja Viilu aloittavat yhteistyön vuoden 2024 alussa

Kiinteistömanageerausta ja isännöintipalveluita tarjoava Oiva Isännöinti Group Oy ja kotimainen kiinteistöalan ohjelmistoyritys Viilu Solutions Oy ovat solmineet yhteistyösopimuksen ja aloittavat yhteistyön vuoden 2024 alussa.

Kaksi isännöintialaa uudistavaa ja oman toimialasektorin markkinajohtajaksi tähtäävää yritystä vauhdittavat isännöintialan uudistumista digitaalisilla palveluilla ja haastavat markkinaa isännöinnin läpinäkyvyydellä. Viilu mahdollistaa modernit digitaaliset palvelut, jotka Oiva Isännöinti yhdistää paikallisesti tuotettavaan isännöintiin ja kiinteistöjohtamiseen.

Oiva Isännöinti haluaa kehittää Viilu-palvelun avulla erityisesti viestintää, isännöinnin tehtävienhallintaa ja digitaalista päätöksentekoa sekä monipuolistaa asiakasyhtiöiden digitaalista asiointia.

-Olemme iloisia, että saamme aloittaa yhteistyön Oiva Isännöinnin kanssa. Isännöitsijän toimenkuva on hyvin laaja ja isännöintiyrityksien arki täyttyy korjaushankkeiden valmisteluista ja johtamisesta, kokouksien pitämisestä, hallinnollisten velvoitteiden hoitamisesta ja asiakasyhtiöiden talouden johtamisesta. Digitaalisien palveluiden merkitys korostuu ja sujuvoittaa isännöitsijöiden ja isännöintiyrityksien henkilökunnan sekä asiakasyhtiöiden arkea. Upeaa, että voimme olla tässä arjessa mukana digitaalisien palveluiden osalta kertoo Viilu Solutions Oy:n palvelu- ja kehitysjohtaja Tuomas Jurvelin.

Viilu on kotimainen isännöinnin ja kiinteistön hallintapalvelu sekä verkkosovellus isännöintiyrityksille sekä asunto-osakeyhtiöiden asukkaille, osakkaille ja hallituksille. Palvelulla hoituvat muun muassa kiinteistön hallinta, päätöksenteko, viestintä, raportointi, asiakirjojen hallinta ja tehtävienhallinta sekä asunto-osakeyhtiöiden kokousprosessien hoitaminen yhdellä palvelualustalla. Viilu-palvelu on käytössä jo yli 4700 kiinteistössä.

”Haluamme kehittää isännöintiä ja asiakkaamme palvelukokonaisuutta kokonaisvaltaisesti avoimempaan, läpinäkyvämpään ja digitaalisempaan suuntaan ja Viilu mahdollistaa meille markkinoiden parhaat tehtävienhallinnan, digitaalisen päätöksenteon ja digitaalisen asioinnin työkalut jotka yhdistämme omiin jo olemassa oleviin järjestelmiimme. Viilun tekeminen ja ajatukset isännöinnin tulevaisuudesta kohtasivat välittömästi Oivan vastaavien kanssa ja lähdemme innolla yhteistyöhön kehittämään tekemistä entisestään”, kertoo Oiva Isännöinnin liiketoimintajohtaja Mikko Niskanen.

Oiva isännöinti on yksi Suomen suurimmista isännöintiyhtiöistä, joka palvelee paikallisesti jo 16 eri paikkakunnalla. Työntekijöitä on jo lähes 400. Yritys kasvaa voimakkaasti ja liikevaihto on kohonnut noin 40 miljoonaan euroon. Yhtiössä panostetaan siihen, että asiakkaiden arkipäiväinen asiointi sujuu helposti digissä ja taloyhtiön asiat ovat palvelukanavissa avoimia ja näkyviä asukkaille. Paikallisuuden lisäksi avoimuus on yksi yhtiön tärkeimmistä arvoista.

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.