Oiva laajentaa lakeuksille

Etelä-Pohjanmaa on Oivalle uusi toiminta-alue. Yrityskaupan myötä Oivan liikevaihto nousee noin 36 miljoonaan. Toimipisteitä Oivalla on kaupan jälkeen 14 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Henkilöstöä toimipisteissä on yli 350.

Fincap Kiinteistövarainhoito Oy on toiminut pitkäjänteisesti ja asiakaslähtöisesti koko Seinäjoen talousalueella sekä pääkaupunkiseudulla. Yhtiöllä on isännöitävänään reilut 150 asunto-osakeyhtiötä. Erityisosaamista sillä on uudiskohteiden, isojen asunto-osakeyhtiöiden ja arvonlisäverollisten liiketilojen isännöinnissä. Yhtiön palveluksessa on parikymmentä isännöinnin ammattilaista, jotka siirtyvät nyt Oivan tiimiin. Toimivan johdon avainhenkilöt on kutsuttu Oivan osakkaiksi.

Etelä-Pohjanmaa on Oivalle toistaiseksi uusi markkina-alue.

– Tässä kaupassa yhdistyy mainiosti Oivan halu laajentua kokonaan uusille paikkakunnille ja samalla vahvistaa alueita, joissa meillä jo on toimintaa, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Oivan kulmakiviä on asiakasta lähellä oleva paikallinen palvelu. Sen toteutumisesta vastaa jatkossakin tuttu paikallinen isännöitsijä.

– Taloyhtiön toiminnan ja asukkaiden elämän pitää olla sujuvaa ja vaivatonta. Oivalle siirtyvät ammattilaiset tuntevat paikalliset asiakkaansa ja toimintaympäristön kaikkein parhaiten. Nyt he saavat lisäksi tuekseen Oivan laajan ja monialaisen huippuosaajien tiimin sekä jatkuvasti kehittyvät modernit digitaaliset työkalut.

Oivalle avoimuus ja paikallisuus ovat tärkeitä arvoja

Oivalle tärkeitä asioita ovat toiminnan avoimuus ja yrittäjähenkinen paikallinen palvelu.

– Hyvään taloyhtiöelämään kuuluu, että osakas tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja että taloyhtiön rahoja käytetään tarkoituksenmukaisesti ja vastuullisesti. Oivalaiset tuovat toimialalle läpinäkyvyyttä ja avoimuutta, joka ei ole vain pintakiiltoa, vaan kaikkea tekemistämme ja toimintamme jatkuvaa kehittämistä ohjaava arvo. Isännöinti on palvelua ihmiseltä ihmiselle. Siksi me haluamme olla paikallisesti lähellä ja tavoitettavissa siellä, missä asiakas haluaa, Jarno Haikonen toteaa

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.