Oivan toiminta laajenee seuraavaksi Poriin

Oiva Isännöinti on ostanut porilaisen Sakipa Oy Isännöinnin ja laajentaa toimintaansa Satakunnan alueelle. Pori on kymmenes paikkakunta, josta löytyy jatkossa Oivan toimipiste.

Oivan tavoitteena on uudistaa isännöintialaa perusteellisesti ja tarjota läpinäkyvää, mutkatonta, paikallista palvelua entistä useammalla paikkakunnalla.

Uusimman yrityskaupan myötä Oivan liikevaihto nousee noin 22 miljoonaan euroon. Yhtiön liikevaihto on tuplaantunut ensimmäisen toimintavuoden aikana, mutta tavoitteet ovat vielä korkeammalla. Vahvaa kasvua ja alueellista laajentumista on tarkoitus jatkaa myös tulevaisuudessa.

Leveät hartiat paikallisten toimijoiden apuna

Oivan tavoitteena on laajentua ottamalla mukaan alueidensa parhaita isännöintitoimistoja. Sakipa täyttää nämä vaatimukset.

– Valtakunnallisesta laajentumisestaan huolimatta Oiva Isännöinti on aidosti paikallinen isännöintitoimisto. Sakipan henkilöstö jatkaa erinomaista työtään asiakkaidensa kanssa entiseen tapaan, mutta saa lisäksi tuekseen Oivan leveät hartiat eli laajan ja kattavan asiantuntijaverkoston sekä jatkuvasti kehittyvät digitaaliset työkalumme, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Sakipa Oy Isännöinnillä on pitkä historia toimialueellaan ja se työllistää tällä hetkellä 21 henkeä.

Vastuulla osakkaiden kodit ja omaisuus

Jarno Haikonen korostaa, että kodinomistajat antavat isännöinnille hoidettavakseen kaikkein tärkeimmän omaisuutensa – kotinsa.

– Pyrimme vastaamaan tähän luottamuksenosoitukseen avoimuudella ja erinomaisella paikallisella palvelulla. On tärkeää, että asiakkailla on nähtävillään kaikki sama tieto, mitä isännöitsijälläkin. Läpinäkyvyys kattaa myös hinnoittelun. Oivan asiakkaat tietävät aina mitkä asiat kuuluvat sopimukseen ja mitkä eivät, kuinka paljon he kustakin palvelusta maksavat ja mikä on mahdollisten lisätöiden hinta.

– Ala on kaivannut tällaista uudistumista. Oiva Isännöinnin tavoitteena on vastata sekä asiakkaiden että alan ammattilaisten keskuudesta vahvasti kumpuavaan tarpeeseen, Jarno Haikonen huomauttaa.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Tekninen isännöitsijä on taloyhtiön puolia pitävä rakennustekniikan ekspertti

Isännöintitoimistossa työskentelevä tekninen isännöitsijä on remonttikoordinaattori ja tietotuki, ”taloyhtiön tekninen selkäranka”, joka palvelee taloyhtiöitä isännöitsijän rinnalla. Mitä kaikkea tällaisen asiantuntijan työpöydälle käytännössä kuuluukaan? Ja mikä on tekemisen merkitys taloyhtiöille ja sen ihmisille? Teknisen isännöitsijän työnkuvasta ja tämän työpanoksen moninaisesta merkityksestä kertoo Arto Liiten, joka työskentelee kyseisessä roolissa Satakunnan alueen Oiva Isännöinnissä. Liitenin mukaan tekninen isännöitsijä on […]

Taloyhtiöiden osakeluettelot viety huoneistotietojärjestelmään – käsittelypalvelun ruuhka voi vaikuttaa kevään yhtiökokouksiin

Maanmittauslaitoksen huoneistotietojärjestelmän ruuhkautuminen saattaa vaikuttaa etenkin uusien osakkaiden arkeen: omistaja saa viralliset osakkaan oikeudet vasta, kun asuntokaupan jälkeinen omistusmuutos on rekisteröity ja tieto siitä on välitetty myös Oivalle. Uusien omistusten käsittely Maanmittauslaitoksella saattaa tällä hetkellä kestää harmillisen pitkään, eli jopa 5-6 kuukautta ja osakekirjojen sähköistyksissä peräti kahdeksan kuukautta. Oivan isännöimien taloyhtiöiden osakeluettelot on siirretty Maanmittauslaitoksen […]

Isännöinnille tulee rahanpesulain myötä uusia velvollisuuksia 

Jatkossa isännöinnin on tunnettava asiakkaansa ja seurattava pakotelistauksia. Asiakkaillemme muutos näkyy lähinnä vuosittain hallituksen jäsenille lähetettävinä tuntemiskyselyinä, joissa selvitetään, onko joku hallituksen jäsenistä poliittisesti vaikutusvaltainen. 

Oiva nyt myös turkulaisten saataville!

Oiva Isännöinti on ostanut turkulaisen Isännöintimestarit Oy:n koko osakekannan. Vuonna 2009 perustettu toimisto on tarjonnut isännöintipalveluita lähinnä Turun talousalueen taloyhtiölle. Turkuun laajentuminen kasvattaa Oivan toimistopaikkakuntien määrän jo 17:ään. Kaupan myötä Oivan toimistokartan pisteisiin lisätään uusi merkintä Turun kohdalle. Muut toimistopaikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Mäntsälä, Porvoo, Tampere, Nokia, Lahti, Pori, Rauma, Eura, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki, […]