OP Isännöinti Itä-Uusimaa liittyy Oivan joukkueeseen

Oiva Isännöinti on ostanut OP Isännöinti Itä-Uusimaa Oy:n liiketoiminnan Uudenmaan Osuuspankilta. Yhtiöllä on toimipisteet Porvoossa ja Mäntsälässä. Lisäksi se tarjoaa isännöintipalveluita Helsingin, Askolan ja Loviisan alueiden taloyhtiöille. Yrityskauppa nostaa Oivan liikevaihdon noin 35 miljoonaan. Henkilöstöä Oivalla on jo noin 350 kaikkiaan 13 paikkakunnalla eri puolilla Suomea.

Uudenmaan Osuuspankki luopuu isännöintipalveluiden tarjoamisesta, ja keskittyy finanssipalveluihin Uudenmaan alueella. Noin 3,3 miljoonan euron liikevaihtoa ja erinomaista tulosta tekevä isännöintiliiketoiminta työllistää tällä hetkellä 33 henkeä.

– Upeaa, että Uudenmaan Osuuspankki näki Oivan parhaaksi vaihtoehdoksi jatkamaan niin palveluiden, henkilöstön osaamisen kuin koko isännöintialan kehittämistä Uudellamaalla. Tekemämme työ on noteerattu. Kaupan molempien osapuolten toiminnassa kulmakiviä ovat asiakasta lähellä oleva, aidosti paikallinen palvelu, hyvä asumisviihtyvyys sekä kiinteistöjen arvosta huolehtiminen. Yhdistävät arvot ja vahva tahto tulevasta edesauttoivat kaupan syntymistä, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Asiakkailta muutos ei vaadi toimenpiteitä. Palvelut jatkuvat sopimusten mukaisesti.

Hyvän taloyhtiöelämän pohjana luottamus

Isännöinti on vastuullista työtä, jossa luottamus on ansaittava joka päivä.

– Luottamuksen rakentamisessa toiminnan avoimuus ja yrittäjähenkinen paikallinen palvelu ovat ihan ykkösasioita. Elämän taloyhtiössä kuuluu olla huoletonta ja arjen sujuvaa. Hyvään taloyhtiöelämään kuuluu, että osakas tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja että taloyhtiön rahoja käytetään tarkoituksenmukaisesti ja vastuullisesti, Jarno Haikonen toteaa.

– Haluamme, että isännöimissämme taloyhtiössä toiminta ja asukkaiden elämä on sujuvaa ja vaivatonta. OP Isännöinti Itä-Uusimaan asiakkaista huolehtii jatkossakin tuttu paikallinen isännöitsijä, jolla on nyt lisäksi tukenaan Oivan laaja ja monialainen huippuosaajien tiimi sekä jatkuvasti kehittyvät modernit digitaaliset työkalut, Jarno Haikonen toteaa.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.