Sydän-Savo Oivan seuraava uusi toiminta-alue

Oiva Isännöinti on ostanut Kuopion Isännöintikulma Oy:n ja laajentaa toimintaansa seuraavaksi Sydän-Savon alueelle. Kuopio on markkina-alueena kiinnostava, ja se nostaa Oivan toimipisteiden määrän nyt yhteentoista.

Kuopion Isännöintikulman osto on looginen askel Oivalle, jonka tavoitteena on uudistaa isännöintialaa perusteellisesti ja tarjota läpinäkyvää, mutkatonta, paikallista palvelua entistä useammalla paikkakunnalla. Alueena Sydän-Savo sopii hyvin Oivan toiminta- ja palvelukarttaan, ja Isännöintikulmalla on siellä entuudestaan vahva asema pitkäaikaisine asiakkuuksineen.

Uusimman yrityskaupan myötä Oivan liikevaihto nousee noin 23,6 miljoonaan euroon. Henkilöstön määrä on kaupan jälkeen noin 225. Kuopion Isännöintikulma on työllistänyt 15 henkeä.

Paikallisuus säilyy, mutta hartiat levenevät

Oivan tavoitteena on laajentua ottamalla mukaan alueidensa parhaita isännöintitoimistoja. Kuopion Isännöintikulma täyttää mainiosti nämä vaatimukset.

– Oiva Isännöinti pitää tiukasti kiinni aidosta paikallisuudesta. Isännöintikulman henkilöstö jatkaa laadukasta työtään asiakkaidensa kanssa, mutta saa lisäksi tuekseen Oivan leveät hartiat. Laajan ja kattavan valtakunnallisen asiantuntijaverkostomme sekä jatkuvasti kehittyvien digitaalisten työkalujemme avulla pystymme entisestään nostamaan palvelun tasoa myös Kuopion seudulla, sanoo Oiva Isännöinnin toimitusjohtaja Jarno Haikonen.

Asiakkaat tietävät, mistä maksavat

Jarno Haikonen korostaa, että isännöinnillä on iso vastuu. Kodinomistajat antavat isännöinnille hoidettavakseen kaikkein tärkeimmän omaisuutensa – oman kotinsa.

– Tähän luottamuksenosoitukseen me vastaamme avoimuudella ja erinomaisella paikallisella palvelulla. Elämän taloyhtiössä kuuluu olla osakkaalle huoletonta. Kuitenkin niin, että osakas aina tietää, miten hänen omaisuudestaan pidetään huolta ja mihin taloyhtiön rahoja käytetään. Huolehdimme siitä, että asiakkailla on nähtävillään kaikki sama tieto kuin isännöitsijälläkin. Läpinäkyvyys kattaa myös hinnoittelun. Oivan asiakkaat tietävät aina mitkä asiat kuuluvat sopimukseen ja mitkä eivät, kuinka paljon he kustakin palvelusta maksavat ja mikä on mahdollisten lisätöiden hinta.

– Meille nämä asiat ovat ihan yhtä tärkeitä kuin omaisuudestaan ja sen arvon kehittymisestä huolta kantavalle osakkaalle. Siksi olemme lähellä ja läpinäkyviä, Jarno Haikonen toteaa.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.

Taloyhtiön tilinpäätöksen merkitys

Taloyhtiön tilinpäätös tekee yhteisten rahojen käytöstä läpinäkyvää ja tarjoaa tietoa päätöksenteon tueksi

Taloyhtiön toiminta rahoitetaan tavallisesti lähes yksinomaan sen asukkaiden rahoilla, jotka kerätään pääasiassa erilaisten vastikkeiden muodossa. Kerran vuodessa varsinaisessa yhtiökokouksessa läpikäytävä ja hyväksyttävä taloyhtiön tilinpäätös antaa tiedollisen perustan kaikelle yhtiön päätöksenteolle ja siten myös osakkaiden viihtyisälle ja turvalliselle asumiselle.

Hyvä taloyhtiöjohtaminen katsoo kauas ja saa perustansa asukkaiden toiveista ja tarpeista

Erinomainen asukaskokemus kaikille ja kiinteistön arvon aktiivinen kehittäminen. Siinä taloyhtiön johtamisen keskeisimmät päämäärät tiivistetysti. Mutta minkälaisella johtamisella tavoitteet voidaan saavuttaa? Entä minkälainen rooli kokonaisuudessa on isännöinnillä? Näkökulmia näihin monisyisiin kysymyksiin antaa Oiva Isännöinti Groupin toimitusjohtaja Jussi Niemelä.