Etusivu » Palvelut » Sujuvan taloyhtiöelämän taikasanat

Sujuvan taloyhtiöelämän taikasanat

Elämää helpottavat digiapurit, sujuva Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit sekä tietenkin mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä Oivalla tehty.

Digiapurimme

Katsomme tulevaisuuteen toiveikkaasti ja availemme uusia ovia sitä mukaa, kun kehitys kehittyy. Panostamme siihen, että arkipäiväinen asiointi sujuu kätevästi digissä – se kun jouhevoittaa taloyhtiöelämää kummasti. Tulevaisuudessa kaikki asumisen asiointiin liittyvät asiat hoituvat Oma Oivan avulla. Kehittämämme taloyhtiön palvelukanava tulee kulkemaan mukana taskussasi, pysy kuulolla!

Digiapurimme pitävät taloyhtiön asiat asukkaille avoimina ja näkyvinä. Myös viestintä hoituu konstailemattomasti, kun kokouspöytäkirjat, tiedotteet ja asumisen ohjeet löytyvät näppärästi diginä.

Oman verkkokauppamme, Oiva Kaupan, avulla asiakkaamme voivat tilata ja maksaa asiakirjoja ympäri vuorokauden. Isännöitsijäntodistus kilahtaa sähköpostiisi muutamassa päivässä!

Yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja kehittyy jatkuvasti oikeaan suuntaan. Mielestäni isännöintiala on murroksessa ja yhteistyöhön hallituksien ja isännöitsijöiden välillä on kehitettävä. Oiva Isännöinnillä on tässä työssä merkittävä rooli ja asiat ovatkin menneet oikeaan suuntaan heidän kanssaan.

Ben Grass – Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Speranski

Oiva Tekniikka huolehtii kiinteistön arvosta

Tekninen isännöinti ja kiinteistön elinkaaren hallinta pitävät taloyhtiöelämästä huolta varmistaen, että yhtiön arvo kasvaa eikä sille kerry korjausvelkaa. Omat tekniset taiturimme tuntevat taloyhtiösi historian ja varmistavat, että kaikki korjaukset hoidetaan huolella. Meiltä voit ostaa myös Oiva Energiatodistuksen taloyhtiöllesi!

Oiva Tekniikka reagoi nopeasti osakkaiden muutostöihin, vahinkotilanteisiin ja akuutteihin huoltokorjauksiin. Hinnoittelemme aina reilusti ja läpinäkyvästi.

Saisimmeko tarjota sujuvaa taloyhtiöelämää?

Digiapurit, Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.

Läpinäkyvä talous

Rehtiys ja avoin viestiminen maan perivät myös taloyhtiön hoitamisessa. Käytämme taloyhtiösi varoja vastuullisesti, yhdessä sovittujen raamien mukaisesti. Taloyhtiön hallituksen jäsenenä sinulla on katseluoikeus oman taloyhtiösi reaaliaikaiseen taloushallintoon.

Uskallamme sekä kuunnella että haastaa. Meillä on aina mielessä taloyhtiönne etu, ja annammekin omat suosituksemme aidosti sen pohjalta. Pidetään yhdessä hyvää huolta taloyhtiöstäsi ja sen kunnosta, jotta omaisuutesi arvo nousee!

Läpinäkyvyys koskee myös kaikkia laskuttamiamme palveluita. Voit lukea lisää läpinäkyvästä hinnoittelustamme.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Tietosuojaselosteen päivitys 

Päivitämme tietosuojakäytännön vastaamaan alla lueteltuja muutoksia. Muutokset astuvat voimaan 11.6.2024.  Nämä muutokset ovat:  Päivitetty tietosuojaseloste on luettavissa täällä:   Tietosuojaseloste – Oiva Isännöinti  Meillä on velvollisuus ilmoittaa henkilötietojen käsittelyyn liittyvistä muutoksista . Uusi tietosuojaseloste tulee voimaan välittömästi ja koskee kaikkia taloyhtiöitä, joiden henkilötietoja Oiva Isännöinti käsittelee. Tämä ilmoitus ei vaadi toimenpiteitä asiakkailtamme.   Lisätietoja  Jos teillä on […]

Aarre Isännöinti Oy on jatkossa osa Oivaa – toiminta jatkuu ennallaan

Aarre Isännöinti Oy on liittynyt osaksi Oiva isännöintiä. Oivan tavoitteena on muuttaa isännöintialaa perusteellisesti ja kasvattaa toimintaansa rakentamalla valtakunnallista huippuammattilaisten verkostoa. Aarre Isännöinnin Timo Metsälä, Jaakko Havia ja koko muu henkilökunta on innoissaan mahdollisuudesta liittyä osaksi Oiva Isännöinnin huippuammattilaisten joukkoa. – Asiakastyöhömme muutoksella ei ole vaikutusta. Jatkamme toimintaamme itsenäisenä yhtiönä omalla nimellämme ja brändillämme, eikä […]

Isännöintitoimiston kirjanpitäjä – täsmällinen numerotaitaja taloyhtiön taloutta turvaamassa

Hyvä taloudenpito on taloyhtiön koko toiminnan selkäranka. Se vaikuttaa asumisen kustannuksiin, kiinteistön arvon säilymiseen sekä lopulta jokaisen asukkaan päivittäiseen elämään, arjen turvallisuuteen ja viihtyisyyteen. Oiva Isännöinnillä kirjanpitäjät huolehtivat taloyhtiön raha-asioista sekä palvelevat taloyhtiöitä tiiviinä osana muuta ammattilaistiimiä. Tässä artikkelissa tutustut tähän tuiki tärkeään toimenkuvaan piirun verran pintaa syvemmältä.