Etusivu » Palvelut » Sujuvan taloyhtiöelämän taikasanat

Sujuvan taloyhtiöelämän taikasanat

Elämää helpottavat digiapurit, sujuva Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit sekä tietenkin mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä Oivalla tehty.

Digiapurimme

Katsomme tulevaisuuteen toiveikkaasti ja availemme uusia ovia sitä mukaa, kun kehitys kehittyy. Panostamme siihen, että arkipäiväinen asiointi sujuu kätevästi digissä – se kun jouhevoittaa taloyhtiöelämää kummasti.

Digiapurimme pitävät taloyhtiön asiat asukkaille avoimina ja näkyvinä. Myös viestintä hoituu konstailemattomasti, kun kokouspöytäkirjat, tiedotteet ja asumisen ohjeet löytyvät näppärästi diginä.

Oman verkkokauppamme, Oiva Kaupan avulla asiakkaamme voivat tilata ja maksaa asiakirjoja ympäri vuorokauden. Isännöitsijäntodistus kilahtaa sähköpostiisi muutamassa tunnissa!

Yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja kehittyy jatkuvasti oikeaan suuntaan. Mielestäni isännöintiala on murroksessa ja yhteistyöhön hallituksien ja isännöitsijöiden välillä on kehitettävä. Oiva Isännöinnillä on tässä työssä merkittävä rooli ja asiat ovatkin menneet oikeaan suuntaan heidän kanssaan.

Ben Grass – Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Speranski

Oiva Tekniikka huolehtii kiinteistön arvosta

Tekninen isännöinti ja kiinteistön elinkaaren hallinta pitävät taloyhtiöelämästä huolta varmistaen, että yhtiön arvo kasvaa eikä sille kerry korjausvelkaa. Omat tekniset taiturimme tuntevat taloyhtiösi historian ja varmistavat, että kaikki korjaukset hoidetaan huolella. Meiltä voit ostaa myös Oiva Energiatodistuksen taloyhtiöllesi!

Oiva Tekniikka reagoi nopeasti osakkaiden muutostöihin, vahinkotilanteisiin ja akuutteihin huoltokorjauksiin. Hinnoittelemme aina reilusti ja läpinäkyvästi.

Saisimmeko tarjota sujuvaa taloyhtiöelämää?

Digiapurit, Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.

Läpinäkyvä talous

Rehtiys ja avoin viestiminen maan perivät myös taloyhtiön hoitamisessa. Käytämme taloyhtiösi varoja vastuullisesti, yhdessä sovittujen raamien mukaisesti. Taloyhtiön hallituksen jäsenenä sinulla on katseluoikeus oman taloyhtiösi reaaliaikaiseen taloushallintoon.

Uskallamme sekä kuunnella että haastaa. Meillä on aina mielessä taloyhtiönne etu, ja annammekin omat suosituksemme aidosti sen pohjalta. Pidetään yhdessä hyvää huolta taloyhtiöstäsi ja sen kunnosta, jotta omaisuutesi arvo nousee!

Läpinäkyvyys koskee myös kaikkia laskuttamiamme palveluita. Voit lukea lisää läpinäkyvästä hinnoittelustamme.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Nyt on toimittava nopeasti – ARA:n tuet supistumassa merkittävästi 

Energiahankkeisiin valtion tukea haluavien taloyhtiöiden on nyt syytä olla ripeitä. Hallituksen ajamista säästötoimenpiteistä johtuen Asumisen rahoitus- ja kehittämiskeskus ARAn tukimuotoja ollaan karsimassa merkittävästi. Esimerkiksi energia- ja kaukolämpöavustuksia ei enää ensi vuonna myönnetä. Sama koskee sähköautojen latauspaikka-avustuksia, joita on tälle vuodelle haettu jo enemmän kuin määrärahoja on käytettävissä.

Hissi- ja esteettömyysavustuksia, iäkkäiden ja vammaisten asuntojen korjausavustuksia sekä kuntotutkimuksen ja perusparannuksen suunnitteluavustuksia myönnetään jatkossakin, mutta ensi vuoden talousarvioon varattu summa on vain 9,5 miljoonaa euroa.

Jussi Niemelä ottaa vetovastuun Oivassa

Oiva Isännöinnin uutena toimitusjohtajana aloittaa 1.10.2023 Jussi Niemelä.

Viimeiset reilut kaksi vuotta hän on ollut DEN Group Oy:n toimitusjohtaja. Aiemmin Niemelä on työskennellyt muun muassa Delete- ja Kotikatu-konsernien toimitusjohtajana. Hänellä on yli vuosikymmenen kokemus pääomasijoittajaomisteisten yhtiöiden kasvattamisesta ja johtamisesta.

Isännöitsijän vaihdon ei pidä rasittaa hallitusta

Isännöitsijän valinta on taloyhtiön hallituksen tärkein yksittäinen tehtävä. Hyvä isännöinti pitää huolen, että taloyhtiöelämä luistaa ja kiinteistöjen arvo kukoistaa. Huonoa isännöintiä ei tarvitse sietää, vaan kannattaa etsiä uusi kumppani.