Etusivu » Palvelut » Sujuvan taloyhtiöelämän taikasanat

Sujuvan taloyhtiöelämän taikasanat

Elämää helpottavat digiapurit, sujuva Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit sekä tietenkin mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä Oivalla tehty.

Digiapurimme

Katsomme tulevaisuuteen toiveikkaasti ja availemme uusia ovia sitä mukaa, kun kehitys kehittyy. Panostamme siihen, että arkipäiväinen asiointi sujuu kätevästi digissä – se kun jouhevoittaa taloyhtiöelämää kummasti. Tulevaisuudessa kaikki asumisen asiointiin liittyvät asiat hoituvat Oma Oivan avulla. Kehittämämme taloyhtiön palvelukanava tulee kulkemaan mukana taskussasi, pysy kuulolla!

Digiapurimme pitävät taloyhtiön asiat asukkaille avoimina ja näkyvinä. Myös viestintä hoituu konstailemattomasti, kun kokouspöytäkirjat, tiedotteet ja asumisen ohjeet löytyvät näppärästi diginä.

Oman verkkokauppamme, Oiva Kaupan, avulla asiakkaamme voivat tilata ja maksaa asiakirjoja ympäri vuorokauden. Isännöitsijäntodistus kilahtaa sähköpostiisi muutamassa tunnissa!

Yhteistyö on ollut erittäin hyvää ja kehittyy jatkuvasti oikeaan suuntaan. Mielestäni isännöintiala on murroksessa ja yhteistyöhön hallituksien ja isännöitsijöiden välillä on kehitettävä. Oiva Isännöinnillä on tässä työssä merkittävä rooli ja asiat ovatkin menneet oikeaan suuntaan heidän kanssaan.

Ben Grass – Hallituksen puheenjohtaja, As Oy Speranski

Oiva Tekniikka huolehtii kiinteistön arvosta

Tekninen isännöinti ja kiinteistön elinkaaren hallinta pitävät taloyhtiöelämästä huolta varmistaen, että yhtiön arvo kasvaa eikä sille kerry korjausvelkaa. Omat tekniset taiturimme tuntevat taloyhtiösi historian ja varmistavat, että kaikki korjaukset hoidetaan huolella. Meiltä voit ostaa myös Oiva Energiatodistuksen taloyhtiöllesi!

Oiva Tekniikka reagoi nopeasti osakkaiden muutostöihin, vahinkotilanteisiin ja akuutteihin huoltokorjauksiin. Hinnoittelemme aina reilusti ja läpinäkyvästi.

Saisimmeko tarjota sujuvaa taloyhtiöelämää?

Digiapurit, Oiva Aspa, läpinäkyvä taloushallinto, tekniset taiturit, mahtavat isännöitsijät – niistä on hyvä taloyhtiöelämä tehty.

Läpinäkyvä talous

Rehtiys ja avoin viestiminen maan perivät myös taloyhtiön hoitamisessa. Käytämme taloyhtiösi varoja vastuullisesti, yhdessä sovittujen raamien mukaisesti. Taloyhtiön hallituksen jäsenenä sinulla on katseluoikeus oman taloyhtiösi reaaliaikaiseen taloushallintoon.

Uskallamme sekä kuunnella että haastaa. Meillä on aina mielessä taloyhtiönne etu, ja annammekin omat suosituksemme aidosti sen pohjalta. Pidetään yhdessä hyvää huolta taloyhtiöstäsi ja sen kunnosta, jotta omaisuutesi arvo nousee!

Läpinäkyvyys koskee myös kaikkia laskuttamiamme palveluita. Voit lukea lisää läpinäkyvästä hinnoittelustamme.

Oivalluksia&Oppaita

Hei asukas tai hallituslainen! Tilaa parhaat vinkit sujuvaan taloyhtiöelämään suoraan sähköpostiisi.

Oivalluksia&Oppaita

Isännöinnille tulee rahanpesulain myötä uusia velvollisuuksia 

Jatkossa isännöinnin on tunnettava asiakkaansa ja seurattava pakotelistauksia. Asiakkaillemme muutos näkyy lähinnä vuosittain hallituksen jäsenille lähetettävinä tuntemiskyselyinä, joissa selvitetään, onko joku hallituksen jäsenistä poliittisesti vaikutusvaltainen. 

Oiva nyt myös turkulaisten saataville!

Oiva Isännöinti on ostanut turkulaisen Isännöintimestarit Oy:n koko osakekannan. Vuonna 2009 perustettu toimisto on tarjonnut isännöintipalveluita lähinnä Turun talousalueen taloyhtiölle. Turkuun laajentuminen kasvattaa Oivan toimistopaikkakuntien määrän jo 17:ään. Kaupan myötä Oivan toimistokartan pisteisiin lisätään uusi merkintä Turun kohdalle. Muut toimistopaikkakunnat ovat Helsinki, Espoo, Vantaa, Mäntsälä, Porvoo, Tampere, Nokia, Lahti, Pori, Rauma, Eura, Jyväskylä, Kuopio, Seinäjoki, […]

Vastikemaksuja seurattava nyt aktiivisesti

Taloyhtiöissä menot katetaan pääosin osakkailta perittävien vastikkeiden avulla. Vastikkeen maksaminen on yksi osakkaan tärkeimmistä lakisääteisistä velvollisuuksista.

Taloustilanteen kiristyessä ja korkojen noustessa myös maksuhäiriöt yleensä yleistyvät. Hallituksen ja isännöitsijän vastuulla on seurata tarkasti, että osakkaat huolehtivat tästä velvollisuudestaan. Mahdollisiin maksuhäiriöihin on puututtava tehokkaasti. Se edellyttää aktiivista vastikeseurantaa.